Uros

Kovin

Član od: 26.02.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Kineski telefoni

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

OPREZ! Uros me je ubedio da hoce da menja svoj lap top i svoj telefon za moj telefon, trebali smo poslati pakete isti dan i svako je trebao platiti postarinu prilikom slanja. Ja sam paket poslao i platio postarinu, Uros je rekao da je poslao paket kad i ja . Posle nekoliko dana javlja se da mu moj telefon ne odgovara i da je otkazao slanje lap topa (sto znaci da je slagao nekoliko dana ranije da je poslao i vise ne spominje telefon koji je obecao u zameni) Navodno je otkazao slanje lap topa jer hoce da jos da testira telefon jer mu fali ulaz za punjenje za koji sam mu rekao da ne radi i navodno je slaba baterija, isprazni se za 2 sata koriscenja interneta. .. sto takodje nije tacno. Da mu nisam pretio da cu ga prijaviti policiji, verovatno mi nebi ni vratio telefon . Navodno nije imao ni 180 dinara da plati postarinu kada mi je vratio telefon, tako da sam ja opet platio postarinu . Ukupno za postarinu sam dao 360 dinara, a telefon kada mi je stigao, snimio sam otvaranje paketa i Uros mi je napravio malo ostecenje na lajsni telefona i polomio mi je univerzalni punjac koji i takav radi, ali hocu da napomenem svaki detalj sa ovim! Dakle negativna ide zbog toga sto me je slagao sta salje u zameni i slagao je da je poslao zamenu, zbog toga sto sam izgubio 360 dinara i zbog ostecenja koja je napravio ! Niposto ne pristajte na zamenu sa ovim clanom .
Nmg da verujem poslao mi je telefon i rekao da baterija drzi 3-4 sata a ona jedva sat vremena da izdrzi ostecenje je bilo nerazumem kako nije video i ulaz za punjenej je bio izbijen prazna rupa on je rekao da neradi a ne da je izbijen....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.