slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

VHS Hi8 miniDV prebacivanje digitalizacija na DVD USB

600 din

Novi Sad
1.573
66
pre 9 dana
Sasa
Član od 30.08.2011.
Svi oglasi

Formati VHS, VHSc, Hi8 analog i digital, miniDV, miniDVD na kojima čuvate Vaše stare porodične snimke na žalost vremenom PROPADAJU do ne gledivosti. Prebacujemo ih u DIGITALNI MP4 format pa ih kao takve možete držati na bilo kom hard disku, USB ili sličnom uređaju. Isti se mogu slati preko interneta i deliti sa bilo kime.  
Pružamo sve vrste KONVERTOVANJA Vaših već digitalnih zapisa ili sa postojećih DVD-a. Možemo za Vas da UPLODUJEMO na Youtube ili sličan servis, pošaljemo velike fajlove bilo kome i bilo gde preko interneta.
SVAKA vrsta posla vezana za konverzije, formate, uplode kao i UMNOŽAVANJE DVD sa štampom na samom disku, štampa omota za male i velike DVD kutije RADIMO.
20 godina u poslu, sa registrovanom fotokopirnicom u NOVOM SADU je moja preporuka. Znači dobijate legalan fiskalni račun ili fakturu da platite preko računa.
1 sat prebacivanja u MP4 format je 600,00 din.
Za sve ostale vaše potrebe i zahteve cena po dogovoru.

Sve što Vam nije jasno slobodno kontaktirajte i pitajte. Viber, SMS, KP 063/589630

P. S.
SVAKI sadržaj na INTERNETU (film, crtani, serija, dokumentarac, muzika, PC, KONZOLE. . . ) možemo na Vaš zahtev da Vam obezbedimo.

ID Oglasa: #99665888
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.