slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Dubinsko ciscenje klima uredjaja i servis

Kontakt

Beograd
70
1
pre 21 dan
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Ninoslav
Član od 05.05.2010.
kp izlog
Uslužni oglas:  

 

Naša firma N&N No.1 Beograd bavi se profesionalnim dubinskim cišćenjem klima uredjeja.

To podrazumeva kompletno ciscenje unutrasnje jedinice do svakog delica iste kao i pranje spoljne jedinice po procedurama koje su predvideli proizvodjači klima. U procesu čišćenja koristimo kvalitetna sredstva za tu namenu i sredstva za dezinfekciju istog.
Dajemo garanciju na nas rad produzavamo radni vek klima uredjajima, i sto je najbitnije dezinfikujemo i cistimo najprljaviji deo u Vasem stanu, gde tom prilikom necete udisati talog koji se stvara u unutrasnjoj jedinici za koji Vi i ne znate da postoji, neprijatni mirisi i mikroorganizmi koji su opasni po Vase zdravlje.
Ceo proces redovnog održavanja klima uredjaja potpuno je funkcionalan i bezbedan po Vase zdravlje.

Vaše zdravlje nema cenu, zato budite sigurni da je vazduh iz Vaše klime čist.

 

Pored toga bavimo se sledecim:

 

*Montazom klima uredjaja,

*Demontazom,

*Seljenjem na drugu lokaciju,  

*Sve vrste servisiranja i odrzavanja,


 

Redovno održavanje klima uređaja, uključujući dubinsko mašinsko pranje klime, je ključno. To nije potrebno samo zbog eliminacije neprijatnih mirisa, već i zbog vašeg zdravlja. Preporučuje se da se servis klima uređaja obavlja najmanje jednom godišnje.  Dubinsko mašinsko pranje klime je neophodno kako bi se efikasno uklonile štetne supstance koje se nakupljaju unutar sistema. Ova dubinska procedura se obavlja uz korišćenje posebnih uređaja i hemikalija koje su dizajnirane da efikasno uklone mikroorganizme i alergene.

Nemojte zanemarivati servis klime i dubinsko pranje jer je to ključno za očuvanje kvaliteta vazduha u vašem prostoru i vašeg zdravlja. Važno je razumeti da je to više od rutinskog održavanja – to je investicija u vašu dobrobit i sigurnost. Ne čekajte da problemi postanu ozbiljni; angažujte se danas kako biste osigurali čist, zdrav i bezbedan vazduh u svom domu ili poslovnom prostoru.

Pozovite nas

Kontakt:   069/192-0000

               

 

 
ID Oglasa: #161751915
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.