slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Montaza Klima Uredjaja PROFESIONALNO

13.500 din

Vrnjačka Banja
266
3
pre 3 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Szr RISTIC
Član od 06.09.2012.
kp izlog
Profesionalno i sa dugogodisnjom tradicijom u oblasti GREJANjA i HLADjENjA vrsimo montazu i demontazu klima uredjaja Standardnih (obicnih) i INVERTERA .

Cena se odnosi na montazu STANDARDNOG klima uredjaja do 2m duzine instalacije od spoljne do unutrasnje jedinice sa komplet srafovima, nosacima, izolacijom, kablom, . . . . . punjenjem rupe, postavljanjem hilzne od pvc cevi, ispirivanje sistema na nepropusnost specijalnim sprejom i detekterom, . . . . .

Za svaki naredni METAR duzine instalacije doplacuje se 2000 din  po duznom metru .

Cena montaze INVERTER jedinica je 16.500 din.  

Kod Inverter jedinica cena se odnosi do 3m instalacije a preko toga svaki duzni metar se naplacuje 2000 din .

Cene su iskazane sa uracunatim PDV koji je iskazan na racunu koji se daje prilikom izvrsene usluge kao i radni nalog ! ! !  

NE DOZVLITE DA ZA IZVRSENU USLUGU NE DOBIJETE ZVANICAN FISKALNI RACUN SA KODOM, KOJI JE JEDINI VAZECI ZA USLUGU KOJA VAM JE PRUZENA I JEDINO TAKO OSTVARUJETE PUNA PRAVA KAO POTROSAC /KORISNIK ! ! ! !

Mogucnost placanja preko racuna-fakture za Pravna lica i Firme ! ! !  

U CENU SU URACUNATI PUTNI TROSKOVI U KRUGU DO 15km OD SEDISTA NASE FIRME VRNjACKA BANjA ! ! !

POGLEDAJTE NAS KP IZLOG ! ! ! !
ID Oglasa: #149000681
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.