slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Iznajmljivanje restorana za proslave Beograd - Ružo Rumena

20 €

Beograd | Čukarica
1.711
19
juče
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Ružo Rumena
Član od 06.05.2021.

Iznajmljivanje restorana za proslave Beograd - 064 8866 860

 

Sala za venčanja, proslavu rođendana ili bilo koji drugi event

 

Ružo Rumena Vam kaže, dobrodošli!

Graciozan ambijent i savremeno opremljen restoran Ružo Rumena vam nudi mir u gradskoj vrevi, mesto za odmor uz najfinija pića i obroke.

Koncipiran tako da ispuni i najviše organizacione prohteve, naš ugostiteljski objekat je dostupan za lepezu manifestacija, slave, rodjendane i biznis ručkove.

Prostor ima kapacitet do 150 mesta.

Iznajmljivanje restorana za proslave Beograd - Uvod
Proslava, jubileji ili obični ručkovi, Ružo Rumena će ih učiniti nezaboravnim i vama i vašim najbižima.

U stalnoj ponudi nudimo zakuske, jela vanserijskog kvaliteta, razna pića, odličan ambijent, zapravo sve što vam je potrebno za prijatnu atmosferu i kvalitetnu zabavu. Vi zaslužujete samo prvu klasu, a sa nama to i dobijate.  

Usluga, osoblje, hrana, piće, sve prvoklasno, a lokal, po svim najvišim evropskim i svetskim standardima.

Slavlja, banketi, prezentacije i promocije
Samo mesto broji nekoliko celina, a najpre ulazite u prvi deo od nekih 40ak sedećih mesta.  

Po potrebi, dostupna vam je natkrivena bašta sa sopstvenim hlađenjem i grejanjem sa kapacitetom od 150 sedećih mesta.

Klijenti poput osiguravajućih kuća, farmaceutskih predstavnika, firmi domaćih i stranih, stalno se vraćaju u naš restoran, oduševljeni uslugom, okruženjem i ambijentom. Ukoliko ste i dalje neodlučni, evo par činjenica koje će vas ubediti da nam date poverenje i prepustite organizaciju žurke, slavlja ili sastanka. Po čemu smo posebni:

Pre svega lokacija. Uz pešačku zonu strogog centra Železnika, na minut od zgrada institucija grada. Osoblje. Super kvalifikovano, koje će se pobrinuti da se osećate kao u raju. Usluga bez premca, diskretno, bez trunke kašnjenja.

Bašta.  Zamislite oazu u sred pustinje, e sad zamenite pustinju sa gradom i ludnicom koju grad nosi sa sobom. Buka, saobraćaj, neželjeni pogledi prolaznika. U našoj bašti ste izolovani od svega.

Standard.  Ceo objekat, svaka prostorija, dostupna gostima ili samo osoblju, je oličenje bezbednosti, funkcionalnosti i estetike.

Hrana.  Kuvari drže u malom prstu lokalnu tradiciju, vešto barataju sa egzotikom, a svetski trendovi su im svakodnevnica. Sve naravno od prvoklasnih namirnica. Atmosfera. Po potrebi, organizujemo zabavu muzičkog tipa. Bendovi visokog renomea, starogradski, pop, dzez ritmovi

Krštenje deteta, rođendani i jubileji
Razne svečanosti su česta pojava u Restoranu “ Ružo Rumena” .

Nudimo:
- organizovanje porodičnog slavlja: dečje rođendanske proslave, krštenja, ispraćaji, odlazak u penziju, svadbe sa manje gostiju i sl.
- organizovanje poslovnog slavlja: nagrade, promocije, dodela priznanja, godišnjice osnivanja ili početka delatnosti i slave firme.

Ako ste od onih koji umeju da cene dobru muziku, hranu pripremljenu s ljubavlju, najkvalitetnije piće i vrhunsku atmosferu, “ Ružo Rumena” će učiniti vaše žurke nezaboravnim, a gosti će ih pamtiti i prepričavati ceo svoj život.

Dečja krštenja i rođendani za mališane
Uz pre svega ambijent, atraktivnu baštu ured gradske vreve, kuhinju par exelence i kartu pića za pozavideti, krasi nas i podijum za ples i muzička podloga sjajnog ukusa.

Svi naši muzičari su vrhunski profesionalci.

Za najmlađe, posedujemo kutak, tačnije toplu i udobnu igraonicu, gde možete ostaviti mališane da se igraju dok vi uživate.

Dostupna vam je i mogućnost profesionalnog čuvanja vaše dece i unajmljivanja animatora. Imamo po potrebi naše klovnove, mađioničare, profesionalne dadilje i vrhunske fotografe koji će zabeležiti svaki trenutak vašeg druženja i proslave.

Dakle deca su zbrinuta, na vama je samo da se opustite. Invalidi i majke sa kolicima imaju omogućen adekvatan prilaz restoranu.

Punoletstva i Tinejdž žurke
Uz sve navedeno do sad, po potrebi vam možemo organizovati usluge DJ-a, profi rasvetu, bend, fotografe, videografe, koktel majstore.  

Samo recite i možemo transformisati lokal u žurku na Ibici (lajt šou, video bimovi, laseri).

Ostale proslave - rođendani

Muzika u vidu Dj-a, muzičkog sastava, vatromet, profesionalna rasveta, cvetni aranžmani, dekoracije lokala, kokteli, torte, sve vam je na izvolte, vaše je samo da se odlučite i kažete, mi delamo!

Naša ponuda:
U dogovoru sa šefom kuhinje ili po vašem izboru, meni sastavljen od tradicionalne, svetske ili evropske kuhinje. Torte i kolači unikatnog dizajna i božanstvenog ukusa. Meni i karta pića dizajnirana po vašim nacrtima

Dekoracija i aranžmani stolova i sale po želji klijenataDodatne usluge (Foto, video, muzika, bukiranje benda)

REZERVISANJE KOMPLETNOG LOKALA

Iznajmljujemo lokal i na par sati u svrhu privatnih venčanja ili poslovnih sastanaka. Samo je neophodno da nam se najavite bar 48h unapred i ne bi smelo da bude ikakvog problema.

Biće nam zadovoljstvo da organizujemo vašu proslavu i ulepšamo vam taj poseban dan.

Restoran Ružo Rumena
Nalazimo se u Beogradu, Lole Ribara 164, Železnik
Za sve vrste informacija nazovite na: 064/8866-860

ID Oglasa: #115766076
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.