slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Oluk, oluci, gradjevinski limar, limarija

Kontakt

Grocka
8.276
93
pre 22 dana
Miloš Sibinović
Član od 19.04.2018.
Svi oglasi
Firma M Sibinovic nalazi se u Umcarima kod Grocke i  bavi se iskljucivo ugradnjom
-oluka 
-veter lajsni svih profila duzine do 7 m
-krovnih ventilacija 
-opsivanje dimnjaka i svega ostalog vezanog za gradjevinsku limariju.  
Investitori se umesto crepa i tegole sve vise odlucuju da svoje kuce, poslovne prostore i ostale objekte pokriju limom u obliku crepa, trapezastim limom i ravnim falcovanim limom.  
Za takve objekte koristimo iskljucivo plastificirane limove sa anti kondenz filcom protiv vlage i imamo ih u raznim bojama i profilima.  

Dugogodisnje iskustvo i porodicna tradicija je garant da cete biti zadovoljni nasim radom, postovanju rokova i uvek se mozemo oko svega dogovoriti.

Nas dolazak kod vas radi dogovora 
je besplatan i svaki objekat koji je u izgradnji ima popust.    Radimo na teritoriji celog Beograda i okoline, kompletnu Sumadiju, Pozarevac, Petrovac a po potrebi i dalje.  
U toku je sezona izgradnje krovova i adaptacija postojecih tako da smo spremni da uvek u roku zavrsimo posao najkvalitetnije i profesionalno.  
      

        Milos 0691376507   Hvala na poverenju
ID Oglasa: #86801156
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.