slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Ekskluzivna Izrada Metalnih Konstrukcija Ograde Stepenista

50 €

Stara Pazova
2.855
64
pre 8 dana
Odgovara na 64% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
METALNE KONSTRUKCIJE
Član od 11.03.2012.

Ekskluzivna Izrada Metalnih Konstrukcija: Ograde, Spoljna i Unutrašnja Stepeništa

Tražite vrhunsku izradu metalnih konstrukcija koje će obogatiti estetiku vašeg prostora? Naša stručna ekipa je tu da vaše vizije pretvori u stvarnost!

Naši Proizvodi i Usluge:

  • Ograde: Bilo da vam je potrebna spoljna ili unutrašnja ograda s gelenderom, mi nudimo izbor najkvalitetnijih drveta (bukva, hrast, jasen) kako biste dodali toplinu i eleganciju svom prostoru.
  • Stepeništa: Naša stepeništa su remek-dela izrađena od kvalitetnog čelika i prilagođena vašim potrebama. Bez obzira da li je reč o spoljnim ili unutrašnjim stepeništima, naši majstori garantuju vrhunsku izradu.
  • Plastifikacija: Koristimo najsavremeniji proces plastifikacije koji osigurava dugotrajnost i otpornost na habanje i udarce. Širok izbor boja omogućava vam da prilagodite konstrukciju svom stilu. Po vašoj želji, nudimo i cinkovanje.

Kontaktirajte Nas:

Da biste videli naša prethodna dela i dobili dodatne informacije, pratite nas na IG: @ograde_gelenderi_stepenice i FB stranici: DrvoMetalStil.

Za upite i narudžbe, kontaktirajte nas putem e-maila: steelconstructionrs@gmail. com ili nam pošaljite poruku putem SMS-a, WhatsApp-a ili Viber na broj: 062551771

Vaš prostor zaslužuje najbolje. Izaberite nas za kvalitet, dizajn i profesionalizam.

ID Oglasa: #157470672
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.