slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Ugradnja laminata Beograd-Srbija

600 din

Beograd
1.259
17
pre 19 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Ninoslav
Član od 05.05.2010.
kp izlog


Ukolio ste u procesu uređenja stana, adaptacije ili izgradnje novog objekta, odabir podova je veliki temelj dizajna svakog životnog ili radnog prostora… zato Vam nudimo postavljanje:   Laminata

Za užitak dugogodišnjeg korišćenja Vašeg poda, preduslovi su dobar odabir kvalitetan Laminat, uz pravilnu ugradnju i održavanj.



Bavimo se ugradnjom laminata, na teritoriji Beograda, po dogovoru i cele Srbije.

Laminat je savremena i elegantna podna obloga koja pruža brojne prednosti i bezbroj dekorativnih mogućnosti. Danas se na tržištu mogu naći različite klase laminata.

Razlika je u prostorima za koje su namenjeni i intenzitetu korišćenja. Zbog svog toplog, prirodnog izgleda i jednostavnog održavanja laminati su danas sve omiljenije podne obloge.

Nas Tim ima iskustvo u poslovanju ugradnje laminata od 2015 godine, gde unazad imamo vise stotina zadovoljnih klijenata.

Cena ugradnje laminata je 600 dinara po 1m2
Oko ugradnji lajsni dogovor u zavisnosti od kvadrature laminata i kolocina metara lajsni



Kontakt: 064/289-2992

Vladica



ID Oglasa: #142968175
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.