slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Vodoinstalater Beograd odgušenje kanalizacije

Kontakt

Beograd
733
10
juče
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Vlada
Član od 01.06.2013.
Svi oglasi

Izvodimo sve vrste vodoinstalaterskih usluga, odgušenje kanalizacije, elektro radova u kupatilu:

-Renoviranje kupatila

-Kompletna instalacija ili zamena već postojećih vodovodnih i kanalizacionih cevi

-Zamena odnosno demontaža/montaža ventila, slavina, creva, grejača, bojlera, vodokotlića, wc šolja, kada, lavaboa, sifona. . .

-Popravka i sanacija oštećenih cevi

-Hidroizolacija, silikoniranje kada, tuš kabina. . .

-Popravka bojlera (zamena grejača, zamena termostata, čišćenje bojlera od kamenca)

-Kompletna elektro instalacija u kupatilu, zamena indikatora, zamena ventilatora. . .

-Mašinsko odgušenje kanalizacije (sudopere, lavaboa, slivnika, wc šolje, kade, odvoda veš mašine, sudomašine. . . )

-Mašinsko ispiranje cevi pod visokim pritiskom

 

Izvodimo sve vodoinstalaterske usluge na teritoriji grada Beograda. A to se odnosi na sve vrste poslova održavanja, popravke, prepravke i instalacije vodovodnih i kanalizacionih sistema, kao i odgušenje odvoda kanalizacije i ispiranje kanalizacije. Ponosimo se što pružamo visokokvalitetne usluge našim klijentima. Svaki projekat shvatamo ozbiljno i trudimo se da premašimo vaša očekivanja, posvećeni smo pružanju profesionalne usluge našim klijentima.

 

Održavamo visok nivo profesionalizma u svakom aspektu našeg rada. Imamo tim iskusnih vodoinstalatera koji godinama uspešno rešavaju najrazličitije probleme i zahteve naših klijenata. Neki od najčešćih zahteva su svakako renoviranje kupatila, renoviranje kuhinje, zamena česme, zamena ventila, montaža sanitarija, servis bojlera, zamena oštećenih cevi.

 

Vremenom smo razvili svoje veštine i stručnost, imamo znanje da se nosimo sa bilo kojim projektom i problemom. Pružamo prilagođena rešenja zarad potrebe naših klijenata. Slušamo vaše zahteve i stvaramo rešenja koja su jedinstvena za vaše potrebe. Nudimo konkurentne cene za naše usluge, i garantujemo da pružamo kvalitet za taj novac.

 

Posvećeni smo pružanju naših usluga poštujući dogovor i rokove, svaki put. Razumemo da je vreme novac, i trudimo se da ne gubimo vreme naših klijenata. Verujemo u jasnu i efikasnu komunikaciju. Naše klijente obaveštavamo o napretku i uvek smo na raspolaganju da odgovorimo na sva vaša pitanja.

 

          062/434-499                062/434499                  

ID Oglasa: #151218040
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.