V.T.

Babušnica

Član od: 26.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Kineski telefoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne volim da dajem negativni ovde moram dosao sam iz Borce u Rakovicu a covek mi nije rekao da je ostecen ulaz za punjenje. Radi ali dokle ce. .. .
Ja njemu nisam dao negativno,pravim se kao korektan,a odbijam druge ljude čekajući bucka 3dana,skinuo cenu maksimalno...Pa,tako mi i treba.....Izbegavajte nakupce,šta reći.....

Mobilni telefoni > Mobilni telefoni za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Posle 40 dana zavlacenja I ne javljanja covek me iskulira I ne odgovori na poruku. Totalno ne korektno.
Oglas ne postoji vec 20-tak dana,povucen je iz razloga sto sam jedan telefon uspeo da popravim,druga dva su poklonjena.Izvinjavam se,a inace sam se povukao,nit sta prodajem niti kupujem iz privatnih razloga.Izvinjenje jos jednom,a i nije neka steta slozicete se,niko nije ostecen,to je bitno....

Bela tehnika i kućni aparati > Grejna tela

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Član KP neozbiljan i nekorektan. Sinoć sam ga kontaktirao i dogovorili smo cenu i vreme preuzimanja. Kada sam stigao u Rakovicu pokušao sam da ga kontaktiram više puta ali se nije javljao. Po povratku kući video sam da je skinuo oglas za plinsku peć Iskra. Član je za izbegavanje i veliki oprez.
Nazalost,moralo je i to da mi se desi,posle svih nevolja sa doticnom osobom,,koja je idealan za poslanika ili mozda i ministra,ko zna?Kupis jeftino,prodas duplo skuplje i onda se ljutis na to da ljudi imaju pravo saradnje sa postenijim ljudima.Ja sa vama vise necu sigurno,a srdacno preporucujem i drugima izbegavanje ovakvih "kupaca".
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.