Val

Subotica

Član od: 04.09.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > TV | Polovni LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu pise da je televizor 46 inca dijagonale 117 cm. Takodje je naveo da je ispravan i da nema ostecenja. Kada sam dobio televizor ceo panel je bio polomljen, bez postolja i bez daljinskog upravljaca. Nije naveo u tekstu da nema daljinski. Naknadno mi je poslao postolje jer je navodno zaboravio ali sam ja morao da platim njegovu gresku i platio sam i postarinu ali ovaj put stigla bez srafova koje sam ja sam nasao i zasrafio. Naveo je u razgovoru kako ima majstora za te stvari i rekao da ga je majstor pregledao i da je sve ispravno sto je ocigledno velika laz. Uvalio mi je televizor koji je za djubre. Ne zeli da vratim televizor tako da sam ja duplo nasamaren i platio postarinu 2 puta i za TV i za zaboravljeno postolje. Ovakav televizor nema ni na smetlistu. Ne preporucujem nikome da se slucajno usudi da kupi od ovog prodavca. Ovo mi je prvi put da me ovako neko nasamari na ovako bezobrazan nacin.
G. Cvetan je samnom trgovao u više navrata.Uvek sam mu izlazio u susret kao i u ovom slučaju.Molio je da mu rezervišem tv dok ne sakupi novac i dao sam mu popust 25% jer nema novca.Kada se nakon nedelju dana javio da ima novac tražio je još malo popusta,što je opet dobio.Kada je preuzeo tv prvo je tražio daljinski koji nije bio predmet prodaje i nema ga u oglasu,ali se po njegovom shvatanju podrazumeva da tv ima daljinski.Sledećeg dana me pita da li je tv ispravan na šta sam ja zatečen jer mi nije jasno pitanje.Gospodin Cvetan misli da je kupio ispravan tv,46-inčni za 3500 din,sa daljinskim,podrazumeva se!Obnavljaću oglas ako me ne bude mrzelo,pa ako nekog uopšte i zanima moći će da vidi fotografije tv-a za koji on tvrdi da sam mu podvalio kao ispravan.Više dana me je gnjavio i vršio pritisak preko KP i sms poruka vređajući i optužujući samo zbog toga što ne može da prihvati sopstvenu grešku i previd i izdatak od 3800 din .+ 600 din poštarine.Moj savet mu je da drugi put gleda šta kupuje a ne da posle izmišlja lažne optužbe na račun prodavca.Gospodinu Cvetanu želim sve najbolje i pozdravljam. Maha

Uređenje kuće > Tepisi i prostirke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu pisalo da je nekorišćen i nov, a stigao mi je prilično prljav i isflekan tepih. Lepo sam pitala da li je potrebno pranje, na šta sam dobila odgovor, NE TEPIH JE NE KORIŠĆEN I NOV! !! Zaista sramota da pišete i kažete jedno, a u stvari je potpuno drugačije!
Bilo je jasno naznačeno pored naslova da je u oglasu korišćena roba.U razgovoru sam jasno rekao da je kao nov i da mu je potrebno dobro usisavanje .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.