valentino

Zrenjanin

Član od: 26.12.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Slušalice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sta reci za ovakvog clana osim to da bi administratori trebali ovakve clanove da uklone da sajta ali odmah. Sa ovim clanom ( ne mogu reci covekom jer to nije) sam imao dogovor da menjamo, ha njemu mobilni telefon a on meni slusalic. Isti mi je predlozio da on meni posalje slusalice i plati postarinu za njih a da ja to isto uradim za telefon. To je bio cetvrtak kafa smo razmenili poruke i dogovorili se da tako uradimo. U petak sam otisao i kao po dogovoru poslao telefon i platio postarinu, poslao sam mu poruku da sam to uradio ali nije odgovarao. To sam mu poslao i na kp i tek nakon nekoliko mojih poruka javio se na kp kako nije poslao slusaluce nego ce sutra u subotu da ih posalje. Rekao sam mz ok imali smo dogovor ali neka desava se nije stigao poslace sutra. Dosla i subota ne javlja se zovem ga na broj ne havlja se saljem sms poruke ni tu se ne javlja. Tek u ponedeljak se javi kaze poslao je, ja mu trazim broj posiljke on kaze kao bacio je papir a kada sam ga pitao kada je poslao kaze oko pola dva. Pozovem postu u njegovom mestu i pitam da li je poslat paket na to i to ime i vreme kada je poslat zena mi kaze da je nemoguce da je tada poslat jer posta kod njih radi subotom do 12i30. I da kao kaze mi da on nece podici paket dok god meni ne stigne taj njegov. Zvao sam ga ni sam ne znam koliko puta ali nece da se javi, da bi mi na kraju rekao kako nije poslao jer ga je zena njegova zeznula da ne posalje. Kada sam ga opet zvao potura zenu da se javi kao on nije trenutno tu, ja joj objasnim sta i kako i kazem joj da mu prenese da se javi medjutim nista. Naravno paket nije podigao meni de vratio i platio sam duplu postarinu ali nije to ono zbog cega sve ovo pisem vec to kakav je on , jos mi napise eto nisam ti posloa daj mi negativnu ocenu. Ono sto hocu reci ako on nezna da ovaj saj radi po principu sto vise pozitivnih ocena ali on ocigledno namerno radi sve to. Za sve sto sam napisao imam dokaze. A neka je na cast to kakav si. ..

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Apple iPhone | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon u totalno drugacijem stanju nego sto je opisao. Nije mi jasno da se neko bruka za 2000 dinara. .. . Na slikama je lepo sakrio mane, slikao pod uglovima da se ne vidi da je ekran odvaljen od telefona i da je kuciste iskrivljeno, a u opisu oglasa napisao da je samo prestao da se puni. Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom! !! !

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorena kupoprodaja, kaze salje sutra. Sutra ne odgovara na poruku da li je poslao nego tek sledeci dan posle moje pete poruke, kaze stize sutra, broj posiljke nema jer je bacio papir. .. cak i posle moga pitanja da mi kaze ako je prodao nekom drugom da ne cekam kao idiot, gde on uporno tvrdi da nije i zasto bi me lagao i da on ne radi takve stvari. .. sve do momenta dok nisam video da ga je drugi clan ocenio za laptop koji je navodno poslat meni. .. da bi on na kraju svega rekao "on se prvi javio" sto je jos jedna laz, sve mogu da razumem ali tako jeftino i bezobzirno lagati, praviti nekoga budalom je zaista vredjanje inteligencije, pitam se samo koliko tek ima istine u opisu predmeta koje prodaje. Puno srece i uspeha u saradnji buducim potencijalnim kupcima, svakako dobro razmislite ! !!

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neodgovoran prodavavac, ne posalje ono sto je dogovoreno
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.