Vanderbilt

Beograd

Član od: 23.11.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Tepisi i prostirke

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Da li je moguce da se neko ovako ponasa u zivotu, nadam se da je za bitne stavke u svom zivotu odgovorna, a za ovaj paket koji nije podigla, ne javlja se na telefon ni kuririma a ni nama, nema veze. .. .oprastamo vam draga Jelena. Neka ste vi zivi i zdravi hvala bogu, i nemojte se ponasati ovako u vasim bitnim stavkama u zivotu i sve ce biti ok. Valjda cete nekad nauciti i steci tu naviku da postujete i druge ljude oko sebe koji vas ispostuju, a ne samo da gledate sebe i da mislite da se svet vrti samo oko vas. Hvala vam i sve najbolje draga Jelena.

Odeća | Ženska > Jakne

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neznam sta bih rekao za ovog clana sem da ga se klonite. Poruci paket pa nece da ga preuzme. Pored svega laze i kaze kako ce navodno preuzeti pa se onda ne javlja na pozive niti odgovara na poruke. Do sada nisam imao ovakav slucaj, zasto neko nesto porucuje ako to ne zeli, ma to je cist bezobrazluk.
Poslati poruceno a ne napisati ispravan broj adrese kao i greska u prezimenu je dovoljan razlog da mi niko u posti ne izda paket. Dva puta posle 24 sata dezurstva odlazim do poste,posto nisam putem sms-a dobila broj pod kojim je poslato,pa je prodavac poslao u poruci,i vracaju me.,normalno.Izmaltretirala sam se,i naravno da sam dozivela neprijatnost pokusavajuci da preuzmem tuđi paket. Ovo jos nisam dozivela,svoju gresku pripisati drugom!!

Odeća | Ženska > Bunde

Plaćanje/zamena po dogovoru: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

prvo je kupila, pa zamolila da vrati, pristala sam i nisam skinula oglas , rezervisala drugom kupcu da bi na kraju videla da je bez najave postavila na prodaju tu bundu za samo10e vise bas tog dana kad je obecala da ce da je vrati. znaci ja cekam , drugi kupac ceka, ja ispadam nekorektan i lazljiv prodavac zbog jedne bezocne i nevaspitane osobe.
Troskovi vracanja i placanja postarine cine trecinu ukupne vrednosti krzna i usluge post exspresa,neisplativo,treba u komunikaciji svakog prodavca detaljno pitati za sve dimenzije,u ovom slucaju je moja greska,u svim ostalim kupovinama sam imala dobro iskustvo,kako odevnih predmeta,tako i drugih artikala.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.