Vasa

Kikinda

Član od: 07.12.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

1. Nije istina da je tel. star 6 me- seci. (izmedju 1.0 i 1.5 god. ) 2. Idealno pronadjen ugao za slika- nje telefona (verovatno iz mnogo pokusaja) da se ne vidi koliko je oguljen oko kamere, i da ima ozi- ljak od pada (ili jakog udara) na donjem levom uglu. 2. Iz garancije se ne vidi nista (a najmanje koliko jos, i da li jos traje garancija). 2. Telefon uvezen u Septembru 2011. Ako je kupljen pre 6 meseci, (kako kaze vlasnik), onda mora da su kutija i formular garancije dr- zani na djubristu. (kutija moje nokie C7 je stara 2.5 god. min. 10x je u boljem stanju. (nisam je specijalno cuvao, stoji u sobi). Moja nokia E6 (koju sam zeleo da zamenim) stara 2.5 god. je u boljem stanju. Nikog ne krivim, sam sam kriv. Telefon je supruga prosledila u kontejner. Ovo pisem samo zbog drugih "musterija" -SVAKA CAST- ps. Nemam trenutno vremena, u koliko je potrebno uzecu od Telenora tacan datum kada je tel. kupljen. (to mi na srecu nije problem).
Telefon nije u tako losem stanju kao sto je doticni gospodin naveo, sto se tice garancije ona je blanko stigla sa telefonom od prethodnog vlasnika. Sto se tice komunikacije gospodin me nije kontaktirao vec je krenu sa pretecim porukama. Recemo mu je lepo ako nije zadovoljan sa kupljenim proizvodom moze ga vrtiti i bice mu vrecen novac, on je tu opciju odbio znaci ta tel nije smece i da vredi taj novac.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.