Васа

Leskovac

Član od: 30.05.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Multimedije za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan ima lose jako radijone nekvalitetne slomljen napred sto drzi plocicu sto nije naveo u oglasu, menja sam stanice kad se vozi ma za smece a ne 2500, nikakvu saradju snjime nezpreporucujem, rekao je da vratim da posalje drugi a sada nece , posto zelim svoj novac nazadostosam i bez radija i para, nikakvu saradnju nepreporucujem!
Verujte mi nekad je bolje dobiti i negativnu nego ubedjivati se sa ovakvim osobama nadam se da ima malo ovakvih likova samo procitajte njegov komentar i bice vam sve jasno.

Automobili | Oprema > Multimedije za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Član je u samom naslovu pogrešno deklarisao oglas. Da li je imao nameru da prevari ne znam. Isporucio je radio koji apsolutno nije odgovarajuci za Mercedes Vito i nije zeleo da vrati pre. Pri tom, postavio je i lazne slike oglasa. Apsolutno NE preporucujem saradnju sa ovim clanom, koji ce dobiti prijavu. O cemu posedujem dokaze.
Kakve gluposti i lazi iznose pojedini clanovi prvo se pogadjao ko jevrej za petsto dinara kako ga ima jeftinije na drugim oglasima ma covek nezna sta hoce radio i jeste namenjen za taj model i javio mi se posle pet dana kao radio mu ne odgovara ko meni garantuje da on nije otvarao radio i skidao delove ja nisam deda mraz.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.