Vasic

Šabac

Član od: 20.07.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

prodavac vasic je prodao neispravan tel uz napomenu da mozda baterija nije dobra tel sam odneo u servis gde je konstatovan ozbiljniji kvar maticne ploce prethodno je nabacio kako bat nije dobra jer je tel dugo stajao i da je moguca neispravnost baterije kupio sam novu tel je i dalje pokazivao znake neispravnosti reklamaciju uvazio ali me ostetio za 20eur sto je cena baterije i kontrole telefona u prvoj varijanti je rekao da je tel dobio u kompenzaciju a na novom oglasu da ga je koristila njegova zena kao pomocni, ja moj novac ne mogu dobiti ali mogu da upozorim na ovog prodavca pun oprez sa ovim prodavcem a sto se mog novca tice nadam se da ce doprineti njegovom materijalnom napretku jer ocigledno je da mu taj novac puno znaci.
Prodao sam telefon koji je covek koristio 20 dana.Kaze gasi se.Pomislio sam da je baterija otisla i rekao mu tako.Kupio je bateriju koristio jos 10 dana i kaze isto se desava.Ja mu uvazim sto ne bih ga niko ni pogledao posle mesec dana vratim mu novac koliko je platio(nisam mu vratio za bateriju koju ne znam dal je kupio jel ne mogu da vidim)Sve odradjeno novac mu stigao i on lupi negativnu zbog baterije a nisam ni rekao jos slusalice koje je trebao da vrati ostavio je sebi.Strasno.Izbegavati ovog clana

Bela tehnika i kućni aparati > Šporeti, rerne i ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslat mi je neispravan sporet, korisnik je tvrdio da je sve u redu pre slanja. Nakon pregleda majstora ustanovljeno je da je kvar u instalacijama. Pazite se ovog prodavaca i pored dosta pozitivnih ocena.
ako je sporet bio neispravan zasto je popravljao kad je dobio garantni list uz sporet i trazio pola para za popravku 500din.da mu posaljem jer ce mi dati negativnu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.