Vasilije Milosevic

Beograd | Novi Bg.

Član od: 07.02.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna kao vrata, zbog nepoštovanja dogovora. Čovek naručio paket i onda laži preduzeću danas, sutra, za koji dan I kaka više nije imao kud napiše kako je neko drugi koristio njegov nalog i naručivao. U svakom slučaju negativna ocena, zbog nanošenja nepotrebne štete drugom članu.
Stvarno je koriscen nalog od strane mog prijatelja i to sadxsto mi covek ne veruje ja ne mogu nista cak sam i ponudio novac nazad za njega i ako nema veze samnom ali je njemu bitnije da oceni ocigledno

Kompjuteri | Desktop > Miševi i podloge

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zao mi je sto moram dati negativnu ocenu. Naime prodavac je prodavao misa viper ultimate bez charging Docka Vesto je precutao da uz misa nece da posalje njegov wifi reciver. Kada sam kontaktirao pravio se u pocetku da ne zna o cemu pricam da bi kasnije rekao kako ja njega nisam pitao za wifi reciver. Tako da sam sada dobio misa bez mogucnosti spajanja bezicno na racunar. Pokusao sam sa prodavcem da resim nastalu situaciju putem poruka na sta sam dobio uvredljive poruke koje smatram da nisam zasluzio. Ponudio sam da vratim misa, ali prodavac nije zeleo da mi vrati novac. takodje poslata kutija od drugog misa (ne poklapa se serijski) zadrzao kutiju od mog misa. Sve imam dokumentovano slikama.
Prvo ja nisam precutao nista jer normalno ne znam sta ti ocekujes za 2800 razer viper ultimate i wireless 3h si me smarao i pitao da li mis radi dobro i sve si pojedinacno pitao i za SVE sto si me pitao sam ti odgovorio i sve to i radi isto tako da si me pitao za taj reciver proverio bih i rekao bih ti da ga nemam jer je prodat a ja isto nisam znao da treba reciver jer ja sam mislio stavljas usb i imas wired mis normalno a ne wireless jer nema charging dock a to je u vezi kutije pomesao sam i pitao sam ako treba mogu da posaljem ti si rekao znaci neces da vratis pare iz ove saradnje sa tobom sam naucio da si ti neozbiljan i da bi za dzabe uzeo kad bi moglo

Alati i oruđa > Motorne testere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na žalost moram negativnu ocenu da dam jer od 17.05. od kada sam kupio motornu testeru Dolmar 105 od navedenu gosp. koja je bila neispravna nismo uspeli nikakav dogovor da sklopimo, to su samo neki izgovori dobićete drugu i to sa izgovorom "uskoro", ja ne postujem dogovor, samo ne znam koji dogovor i ko je ovde oštećena strana, ja sam vas zvao nekoliko puta i slao poruke na KP, što vi i izbegavate komunikaciju preko KP, ali imam i sa druge strane snimljene pozive kao dokaz, kažem opet vi ste prvi do sada kome sam morao da dam negativnu ocenu može bilo ko da me kontaktira do sada da li je bilo problema sa moje ili sa druge strane pa da dodje do ovoga. Budućim kupcima predlažem samo lično da bi se uverili u ispravnost, jer to da su predmeti koji prodaje servisirani mački i rep.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.