Vasilije000

Subotica

Član od: 15.05.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Časopisi i stripovi > Stripovi | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao pare za robu i poštarinu uz dogovor na njegovo ime u Poštu. Dečko nije mogao da podigne pare nema 18 godina to tek kaže kad nije mogao da podigne. Utisak je da je jako nevaspitan i bezobrazan. Ja bih mu dao sansu zbog godina jer ima vremena da naući da se ponasa i postuje to sto radi. Od mene ima negativnu ocenu. Nije mi jasno kako dozvoljavaju da se maloletne osobe registruju na ovoj stranici.

Odeća | Muška > Markirana odeća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Koštao me je vremena, izneverenih očekivanja, živaca i 600 dinara za dve poštarine jer, šatro, nije znao da majica nije 100% pamuk (a ona puna elastina). Kada sam mu ukazao da je pogrešio i da ne mogu da je nosim jer nije 100% pamuk, bio je u fazonu "jbg, izvini. .. zaj.... sam se jer nisam znao da si alergičan na sintetiku. .. ali, kupio si je i ne možeš da je vratiš. .. prodaj je dalje. .. a šta ako ne preuzmem pošiljku? " Pošto sam shvatio da imam posla sa nekim razmaženim samoživim likom koji radi isključivo ono što mu ide u korist, kako bih izbegao situaciju da moram da sednem u kola i pređem 200 km kako bih ga nalupao. .. uspeo sam da ga ubedim da uzme majicu nazad time što sam platio poštarinu povraćaja robe. Izvini, Sine. .. al zaslužio si da pocrveniš! Trebalo je još sa tvojim prvim komentarom da pocrveniš. .. Onda bi znao sa kim imam posla. p. s. Dobro si se izvukao jer ti je malo falilo i da poplaviš!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.