Vasovac

Čačak

Član od: 22.01.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativno iskustvo, nije pruzeo paket cime je meni naneo troskove postarine, nema sta, prava ljudina od coveka. Pazite se prodavca.
Tačno je da paket nisam preuzeo. u pitanju su 4 zimske gume za kombi čovek mi je rekao da su gume vožene 1 mesec na kombiju pa skinute ,kupljene nove,na slici je bila samo jedna guma i ta je bila ok, ostale tri nisu slikane jer prema njegovim rečima "nisam ja vulkanizer da vam uvaljujem sve i svašta" ja sam gume naručio. Kada su gume stigle prvo me je zvao vozač brze pošte i pitao dali da mi donosi gume pošto su dve loše ja sam rekao donesi da bih se i sam u to uverio pošto mi je prodavac izgledao ok preko telefona. dve gume su dobre a dve koje su verovatno bile na prednjim točkovima su uništene po ivicama tako da gume nisu ravne već su okrugle. Pa šta sam trebao da uzmem gume platim sve 4 a dve bacim. čuvajte se ovakvih koji hoće ju sve da prodaju kao novo a ne kao mnogi pošteni prodavci objasne pravo stanje stvari koje prodaju, ali ne da je rekao dve gume su dobre a dve loše zna da mu ih niko nebi naručio po toj ceni pa je probao ako prodje prodje. Neznam kako ga nije sramota da daje negativne ocene kad i sam zna šta je poslao.Štacete svakakvih nas ima . Pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.