veca

Kruševac

Član od: 14.05.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne volim da dajem negativne ocene. ali u subotu je dogovor bio da mi igru posalje u ponedeljak sto je i obecao. oglas je obrisao i vidim da je ocenjen od drugog korisnika kome je igru prodao. posto sam dva dana jurio u posti da pitam da li je stio paket, a paketa od doticnog gospodina nema. plus nemogu ga dobiti na telefon, non stop je linija zauzeta. NE PREPORUCUJEM SARADNJU SA OVIM CLANOM
Šta sam ja tebi obećao... Lažeš kao pas.. Jesi li ja tebi potvrdio nešto. Sada ću te tužiti za klevetu... Moraćeš sve platiti....

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je patike kojima su djonovi pukli i iscepani, a receno je da su samo busni i da je izasao vazduh. Nakon sto su mi patike stigle ja sam ga kontaktirao i dogovorili smo se da mu posaljem patike nazad. Nakon sto sam video da par dana nije preuzimao pitao sam ga zasto ne preuzima, a on je rekao da ima koronu i da ce neko sigurno da preuzme do petka. Ja sam cekao a paket mi se u ponedeljak vratio jer je odbijeno preuzimanje kako je kurirska sluzba rekla. Covek se od tada ne javlja i potura dete da se javlja umesto njega. Tako da zaobidjite ga u sirokom luku! !! !!
Vrlo ne adekvatan odgovor. Nakon kontaktiranja sam mu rekao da sam u bolnici. Sam je rekao da će vratiti. Patike je uzeo za 1000 din. Sa 300 din Zelene iz 'Buzz..-a. Rekao je da će poslati rekao sam ako.. Ostao sam u bolnici pri čemu sam mu poslao slike iz bolnice. Nisam mogao izlaziti. To je razlog.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.