Veliša 0628705565

Novi Sad

Član od: 09.02.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitarska oprema | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nerado negativno ocenjujem, KP član je na prvi pogled zaista bio ljubazan i predusretljiv. Moje viđenje problema ide ovako . .. Video sam vrat koji mi se svideo, kontaktirao KP člana. Vrat je bio prodat, ponuđen mi je drugi, navodno bolji. Prihvatio sam, poslao podatke i dobio vrat u paketu koji je bio odlično upakovan. Prilikom preuzimanja primetio da ispod laka postoje dve fleke ispod 16. i 17. praga. Na slikama ih nisam primetio niti je bilo opisano u tekstu oglasa. To mi nije predstavljalo problem jer je stvar estetske prirode. Primetio sam i tanku napuklinu koja se proteže od 5. do 12. praga. Mislio sam da je to problem sa lakom i da se to može srediti. Nakon dve i po nedelje odneo sam majstoru vrat na ugradnju. Majstor je rekao da nema svrhe ugrađivati vrat koji je pukao. Tada sam shvatio da tanka, dugačka pukotina nije esteske prirode. Obratio sam se KP članu i dobio odgovor da je sve slikano iz više uglova, a da je bilo nedostataka, bilo bi napisano. Reklamacija nije uvažena jer je prošlo 15-20 dana. Sve prethodno napisano bi bilo u redu da nije bilo i par detalja koji daju drugačije svetlo. 1. Nakon kupoprodaje KP član nije obrisao oglas ali je odmah obrisao sve slike. Primetio sam da je isto uradio i sa oglasom za prvi vrat za koji sam bio zainteresovan. Već tada je trebalo da budem sumnjičav. Takva praksa je prilično nepoštena. 2. Vrat koji sam kupio je nov. U nazivu KP naloga stoji ime firme. Po zakonu Republike Srbije imam pravo na reklamaciju u periodu od jedne godine, a to KP član nije uvažio. Možda je razlog taj što uz vrat nisam dobio fiskalni račun ali verujem da to ne sme biti prepreka. 3. Nakon odbijanja reklamacije i zahvaljivanja sa moje strane dobio sam ponudu da mi se vrati manji deo novca t. j. 15 eura. Dugo sam na KP-u, ovakav pokušaj rešavanja problema je potpis nekorektnih prodavaca koji vraćanjem malog iznosa t. j. ucenjivanjem pokušavaju da zadrže glavninu, a da kupcu ostane škart od robe sa kojim može da se slika.
Prva stvar : Ovo je naša prepiska u vezi reklamacije: Danas sam nosio vrat na ugradnju kod majstora(ime sam izostavio). Kaže da nema svrhe ugrađivati vrat jer je napukao. Na vratu, sa strane pragova postoji tanka pukotina koja se proteže od 5. do 12. praga. Kada sam dobio vrat primetio sam dve fleke koje se nalaze sa donje strane vrata ispod 16. i 17. praga. Fleke su estetske prirode, nalaze se ispod vrata. Ni nih ni napuklinu nisam primetio na slikama oglasa ali mi fleke nisu smetale jer su sa donje strane pa nisu vidljive. 15:36h Druže vrtatovi su svi slikani iz više uglova i ako ima neki ima nedostatak to se naglasi i spusti se cena, možeš videti po mojim drugim oglasima. To što si rekao nije malo pa da se previdi a i meni nije u interesu da tako radim. Da si mi odma reklamirao pa i nekako a ne posle 15 -20 dana Druga stvar : Da vidiš oštećenje od 5-12 praga i ne reaguješ je priča za malu decu Treća stvar : Kupac je pokušao da preproda vrat i bio je par dana na oglasu i ne vidi se nikakvo oštećenje 5-12 praga niti je on to naglasio u opisu, imam slike koje je postavio ali nisam uspeo da uhvatim screenshot oglasa. Vidi se neka linija kod prvog praga ali kod mene to nije bilo. Četvrta stvar : Slike se brišu jer na to mesto se stavljaju slike drugih vratova koji mi dolaze i to moji kupci znaju Kad sledeći put budeš hteo da se igraš majstora i eksperimentiše sa delovima onda svoje greške sam snosi a ne preko nekog drugog. Na ovaj oglas ću da stavim slike koje je on postavio pri prokušaju preprodaje pa pogledajte a tebi druže neka je na čast ???
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.