Veljko

Grocka

Član od: 11.02.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Usisivači i paročistači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dotičnom sam za kupljeni predmet istog sekunda prebacio novac na dobijeni račun, a on nije poslao predmet evo već mesec dana (istina da sam rekao da nije hitno, ali ceo mesec. .. ). Do sada sam od istog dobio samo puno puta "izvini" i "šaljem sutra". Naravno dokaz o uplati i čitavu prepisku sam sačuvao i mogu poslati bilo kome ko je zainteresovan. Pošto od "silnih obaveza" nije poslao predmet nije ni ponudio da vrati novac. Nadam se da će u zdravlju potrošiti moje pare.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Preporucujem izbegavanje saradnje s ovim clanom, ubedjivao me je da Face ID radi, i da nece da se ucita jer je mrak, necu da zaobidjem stavku da je rekao da dodjem sutra ako hocu da ga proverim, al sam kolima presao napred i nazad 100km i nije imalo smisla da dolazim opet, a clan me je ubedjivao da ce sigurno da radi po danu, i da je to zbog mraka, i da nema teorije da ne radi, po danu sam probao i nije radilo odneo kod majstora, majstor kaze da kvar nije popravljiv i da u slucju ovakvog kvara kad je telefon u garanciji daju novi uredjaj potpuno, ubedjivao me da je ispravan telefon 100% i da dodjem sutra znajuci da sam presao 100km i da ne bi opet dolazio zbog gledanja telefona, pa sam mu poverovao na rec, Izbegavajte saradnju s obim clanom, Njegov izgovor je da on ne radi s telefonima i pare su već nestale, naglašavam prošlo je manje od 24 sata od kupovine, Izbegavati u sirokom luku
Sramota. Licno preuzimanje je bilo. Gledao je telefon pola sata. Rekao sam mu ako nije sigoran da dodje sutra i pogleda telefon po danu. Spustio sam mu ceni i pritom dobijam negativnu ocenu posle par dana..

Nameštaj > Stolovi i stolice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se o dostavi i kupovini stolica, i kada smo pozvali da pitamo kada stizu stolice, rekao je da ih je njegova zena nekome drugom prodala. Ocigledno je doslo do nesporazuma ali ipak negativna ocena jer dogovor nije ispostovan.
Pa ovo je sramota. Molim admina da ukloni ocenu i da pogledaju nase poruke. Rekao sam da cu JAVITI i nisam se javio,zena je prodala i to je to. Znaci nista nije bilo dogovoreno i obecano. Tako da molim vas da mi se skloni negativna ocena!

Nameštaj > Cipelarnici i predsoblja

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Ok je cipelar je polovan , ali Nije mi prijavljeno da je jedna polica ulubljena bass n dva mesta i nekoliko plasticnih racvi je polomljeno Prekrivka , receno mi je da je prljava medjutim i isepana je na dva tri mesta ne preterano ali je iscepana Bila je bas dobro upalovana tako da do ostecenja nije sigurno doslo u transportu Posle prijema posiljke poslala sam poruku kupcu koji me blokirao
Dobili ste cipelarnik za 1000 din. Islikao sam ga detaljno i videli ste u kakvom je stanju i trazili ste detaljne slike i to ste dobili. Javljeno mi je posle nekoliko dana da je ,,ostecen” i dobio sam negativnu ocenu. A mozda su se ostecenja desila i dok ste ga sklapali. Kaze komunikacija nije protekla dobro? Dobila je koliko god je slika trazila,i normalno smo se culi kada sam posla,kada sam spakovao i sve..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.