Veljko

Pukovac

Član od: 15.05.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Decak je narucio od mene lap top, stigao mu je i tvrdi kako ima crne linije po ekranu, vratio je lap top preuzeo sam ga i pogledao o cemu se radi, ekran je od drugog lap topa, a vidi se d aje otvaran lap top, srafove su pobrkana meata koji drzi dvd cotac je ispao jer mu nije tu mesto i imao je napraline na plastici jer se vidi da je otvaran. I na kraju decko kaze vrati ti meni lap top. Cuvajte se ovog clana, slikajte sve pre slanja. Ja sam svoj lap top detaljno proverio pre slanja i sve isproveravao bilo je sve uredno, srecom pa ima slike na oglasu pa se vidi sta i kako je drugacije. Clan je uzeo lap top zamenio sta mu treba i vratio meni kako neispravan lap top, srecom ostavio je doata dokaze pa se vidi da je lap top otvaran i da je izmenjao delove, i na kraju posle svega nije hteo ni da prizna da je to uradio nego rekao da mmu se samo vrati natrag lap top
Prvo ništa nisam menjao, niti umem to da radim. Ti ništa nisi slikao pre slanja već si imao slike na oglasu koje su mogle da budu ko zna od kada. Odmah sam ti javio šta nije u redu sa laptopom, tražio si da ti ga vratim da pogledaš, a kad ti je stigao počeo si sa napadima da sam menjao nešto. Naravno da sam rekao da mi vratiš laptop, šta je trebalo da radim da ti ga poklonim? Pored toga tražio si da se međusobno pozitivno ocenimo, ja sam te kad mi je stigao laptop samo blokirao jer nisam hteo da više imam ikakva posla sa tobom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.