Veljko

Mladenovac

Član od: 07.12.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Kuleri

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Decko je narucio kuler za kucni racunar, postavio je milion pitanja i jurio da mu posaljem sto pre. Poslao sam isti, koji nikad nije preuzeo, nit me je ikad zvao da me pita sta je sa kulerom i zasto se paket meni vratio. Siguran sam da je ovo kupac za maksimalno izbegavanje, a ako mu nesto prodajete, samo uplatu unapred traziti pre slanja.
Druze posiljka umesto da stigne na vreme ona je kasnila ti kazes poslao sam sutra stize i sad posle toga mi se niko ne javlja niti nista ni kurir ni niko ja posle prebukiran poslom niti sam imao vremena ni zivaca da ja jurim gde je sta je itd da si mi se javio kao covek resili bi i ne bi doslo do ovoga sad sta je tu je ....

Automobili | Oprema > Pojačala za auto

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin narucio pojacalo Alpine! Pa nije javio bex a nije preuzeo paket jós mi napravio stetu platio Sam postarinu tamo I nazad! Hvalati za saradju! !! !!
Ja sam naveo da sam roditeljima dao da preuzmu rekli su mi da su bili napolju i da nisu uspeli da preuzmu paket jer nisu bili napolju i nisu culi telefon ..Nemam prepuruku za saradnju sa ovim clanom!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.