Veljko

Beograd

Član od: 17.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektronika i komponente > Video nadzor

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac izbegava svaki kontakt, dvr uredjaj od samog starta ne funkcionise kako treba, na moje pitanje izbegava odgovor iako se vidi da je procitao poruke, kupio sam jos dosta toga od njega pa i wi fi pojacivac signala koji sam dobio neispravan iako mi je prodavac obecao zamenu nije hteo da ispostuje dogovor, stamota da takvi ljudi trguju ovde! Sve se moze videti u porukama koje sam dobio od njega! Tako se postuju musterije, sramota! Pazite se ljudi, a o ispravnosti i garanciji samo sanjajte. .. .
Gospodin kupi DVR u OKTOBRU ( kaze ne radi kako treba ) a onda se seti da to reklamira u MARTU. Komunikacija nije izbegavana, jednostvano nije hteo da pozove na TELEFON. Za WIFI pojacivac jednostvano PRICA neistinu, kupio drugi i hteo da mi podvali neispravan za novi, posto svaki ima serijski broj, uredjaj koji je hteo da zameni nije kupio od mene.

TV i Video > Media plejeri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je predmet druge boje nego sto sam trazio. Roze boje, sto mi smeta jer sam musko. Kada sam mu poslao poruku na kp, blokirao me je!
Ako sam dobro razumeo. UREDJAJ RADI, PUNI I SVE FUNKCIONISE. Sa slika, a i iz teksta oglasa se jasno vidi da uredjaj ima RGB panel koji menja boje naizmenicno i to PLAVU,ZELENU,CRVENU,ZUTU I ROZE. Pa mi to nije bas najasnije posto su svi punjacu BELE BOJE dok RGB panel menja boje. Da sam te blokirao ne bi mogao da mi das ocenu. Uvek ste me mogli dobiti na telefon pa da vidimo o cemu se radi. Pogledajte moje ocene malo detaljnije i pogledajte koliko pozitivnih ocena imam samo za SAMSUNG POWER BANK 30.000mAh to sve govori. A o kupcu nemam komentara, bez ikakvog pokusaja da sve resimo kako treba, uopste me nije ni pozvao na telefon a zali se. I dalje ne razumem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.