Veljko

Novi Sad

Član od: 29.06.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

prvu grafiku mi poslao polu ispravnu rudarila nespravna gasi se. .. .imam prepiske nije hteo da cuje. .. i ok narucio sam drugu i reko salje i sad kao doslo do promene plana nece da je posalje. .znaci dva puta sam prevaren sa njegove strane . .. strasno cime se bave ljudi

Kompjuteri | Desktop > Mining rigovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Doticni dao ponudu , potvrdio da mu sve odgovara i posle dva dana odustao. .. Posle konsultacija dodeljujem negativnu ocenu. Oprezno na kp sajtu ima ovde svakakvih ljudi.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Prvo racunar iz opisa je stigao, zvao ga jedva mi se javio. .. skidao sam pregradu od racunara i namestio taj sporni kabal zbog kog se cuje. .. posle toga sam ga zvao jel mi se racunar gasio i zakuje u toku rada da moram da ga restartujem. .. nije se javlja. .. .nekorektna saradnja. .. Ps: dao mi je radnu garanciju sedam dana zvao sam ga drugi dan nije se javljao. .. zaobidjite ga u sirokom luku. .. pozdrav!

Kompjuteri | Desktop > Mining rigovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Maticna radi okej kada su na njoj 4 graficke kartice. Cim se ubaci peta kartica, maticna kao da ne radi, ne dize sistem, niti daje signal na monitoru. Na pitanje kako je vlasnik uspeo da sredi taj problem napisao je "ne secam se". Rekao je da ce izguglati neka moguca resenja, i da ce se javiti. Nije se javio. Poslao sam mu opet poruku ovde, ne odgovara, zvao nekoliko puta na telefon, ne javlja se. -
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.