veljko

Mladenovac

Član od: 07.10.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli > Mopedi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

klipovi nisu motins, ne odgovara odlivak, obrada i oznake. .. kaže da hoće da vrati ali kad ja platim poštarine koje koštaju kao kineski klip koji prodaje. .ako prođe-prošlo
Kao prvo klipovi su 100% originalni. Pre 10 tak godina kupljeni u Motinsovoj prodavnici u krugu fabrike. I na oglasu je sve lepo predstavljeno i slikano. A covek sto nezna sta je Motins klip sa karikama Kolbenschmitd to je vec njegov problem. Da je platio 200 din postarinu vratio bi mu pare bez problema,a to sto mu je dinar kao poklopac od bureta to je druga stvar!!! Kupio je jedan klip 38mm za bednih 15e,poslednji koji mi je ostao...da nisu Motins vratili bi i predhodni kupci.moje ocene govore vise nego ova negativna koju je dao covek koji nezna sta kupuje!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.