Vera

Šabac

Član od: 12.12.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Knjige > Epska fantastika

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Drugi put da sarađujem sa ovim prodavcem. Prvi put sve bilo u najboljem redu, drugi put, navodno, knjiga poslata. Nakon što nije stigla posle nedelju dana kontaktiram ga i dobijam odgovor da je poslata na pogrešnu adresu sa pogrešnim imenom i da čeka da se vrati nazad iz pošte. Dvadesetak dana posle toga opet ga kontaktiram da vidim da li se knjiga vratila i tek nakon dve tri moje poruke, dobijam odgovor da je izgubljena u pošti i da se čeka refundacija. Na moje pitanje da li knjiga prodata nekom drugom, nikakv odgovor nisam dobio.
Ja ne znam sta covek ocekuje vise da mu odgovorim,kada sam mu na sve odgovorio i dobio je odgovor u vezi knjige..Postoji prepiska sa njim,i.mislim da nije u redu da clanovi sa 0 ili 1 pozitivnom da urusavaju drugima njihove mukom stecene pozitivne ocene..A nadam se da ce kp ispraviti ovo...u obavestenju pise dobili ste pozitivnu od ovog clana,posle sat vremena to je prrinaceno u negativnu..spreman sam da dostavim dokumentaciju dobijenu iz Poste da je paket izgubljen.. A clanu zelim sve najbolje..ali u buduce sto dalje od mojih oglasa
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.