Verica Krsmanovic

Beograd

Član od: 12.09.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

PAZNJA -Opezno sa ovim clanom , ne savetujem nikakvu saradnju koristi dva imena i dva mesta boravka u jednom istom nalogu , unapred sam mu uplatio telefon i on me pozvao telefonom da mi kaze da je poslat paket i to nije on poslao vec njegov brat pa pominje i zeta , nakon 3 dana paket ne stize sto je neobicajeno - svi pakti stizu za 1 dan i ponovo ga kontaktiram on se izvini sve fino i kaze da ce ovog puta licno on da posalje medjutim od toga nema nista - kupuje vreme , dani prolaze a paketa nema , ja mu uporno trazim broj posiljke ali on neda jer nema kada nije ni poslao . Na kraju me LAZE da ja nisam hteo da preuzmem paket , ,, pa ko nece da preuzme ako sam ga platio unapred , Pre desetak dana je isto odradeo kupca iz Beograda, usladilo mu se - medjutim nezna da onaj gore sve vidi i uvek bije maler na drugu stranu 3 puta vise --to nije lepo , inace mesto boravka mu nije ni Beograd a ni Pozega vec Gornja Dobrinja - treca suma levo .

Bicikli > Dečji bicikli i trotineti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet (bicikl adria ) je bio totalno pokvaren. Orkinute kočnice i obe gume bušne, a u oglasu je stajalo kao novo-nekorišćeno. Dalje, čekali smo 55 minuta jer dogovor nije ispoštovan. Žao mi je što ovako ocenjujem korisnika ali je to moja obaveza. Niska ocena.

TV i Video > Kućni bioskopi i saundbarovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

OPREZ. prodao mi neispravan LG kao ispravan. posle toga nije hteo da se javi
Sa osam hiljada ti spustio na 4500,zoves me iz pošte kažeš nemaš dovoljno, imaš 4200,molis me da ti prodam. Kada sam slao kažeš nećeš imati za postarinu molis me da ti platim ja 400 din. Pričaš nemaš za decu odvajas zbog Korone. Ja se sazalio, bukvalno ti džabe dao. Na slikama se vidi da radi. Kad si preuzeo paket pišeš mi da ti odgovara samo bufer I zvučnici, da ti uplatim 2000,a da mi vratiš uređaj. Čovek je preprodavac, i hteo je da uzme ono što mi treba verovatno. A to sto radis na gladnu decu da ti ja dam skoro džabe uredjaj od 300 evra, i još za ptt da ti pozajmim. Мене за оцену брига, а ти друже се нећеш обогатити овако.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.