Vertu

Beograd

Član od: 10.02.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > iPad

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne korektan vid saradnje. Prodavao sam tablet, na koji se clan javio. Posle dogovorene cene, odnet mu je u Bg tablet i da proba. Nije znao da se uloguje pa je vratio isti. I da mu proverim jos neke parametre pa da mu opet odnesem. Svaki vid njegovog zahteva ja sam ispostovao. Od tad se ne javlja, zvao sam ga poslao par poruka ali on kulira. Nisam hteo da budem napadan, vec su se ljudi interesovali za tablet, mogao je da javi da nije vise zainteresovan. Sa svoje strane sam ispostovao sve, a najmanje sto je mogao da uradi da se javi na telefon.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Apple iPhone | Delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Komunikacija je tekla korektno preko kp poruka. Korisnik me je pitao da li su ivice futrole ravne ili zaobljene, na sta sam mu ja rekao da nisam siguran i da cu mu javiti kad proverim, ali da mislim da su ravne. I pored toga korisnik V je ugovorio da se nadjemo i da kupi futrolu, iako mu ja nisam javio za ivice. Pre nego sto sam krenuo da se nadjem sa korisnikom V, nazvao sam ga i rekao da su ivice ipak zaobljene i da li je jos uvek zainteresovan za kupovinu, na sta mi je on odgovorio da jeste i da mu je bitno da zastiti telefon, a ivice mu vise nisu bitne. On je mene zvao sa broja telefona koji je naveden na kp sajtu, a ja sam njega dobio na drugi broj telefona. Kad smo se nasli, rekao je da ipak nece da kupi futrolu jer su ivice zaobljene i kad sam ga sam mu ja rekao da smo se 10 min pre toga culi i da je rekao da hoce da kupi u svakom slucaju, na sta mi je on odgovorio da se nismo culi, praveci se da ne zna o cemu se radi. Na oba broja telefona mi se javio isti glas, tako da sam vise nego 100% siguran da sam sa njim komunicirao. Tako da je korisnik V kranje neozbiljan i nije nikakva preporuka za dalju saradnju.
Na pitanje da li je predmet isti kao na slici dobio sam potvrdan odgovor. Nasli smo se pogledao sam robu, ustanovio sam da nije kao sto je slici. naravno odustao sam od kupovine. S kim je prodavac razgovarao i koga je zvao sa svojih 7 tefelona, stvarno ne zelim da ulazim jer sa mnom nije. Poslacu listing poziva administracji pa neka vide ko ovde prica istinu. Ova ocena nema veze sa stvarnoscu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.