Vesa

Beograd

Član od: 26.07.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek je napisao 7mm sarA, gume sam odneo kod vulkanizera na montazu, nisu 7 nego 6mm! Zar je problem napisati istinu ako je 6 onda napises 6mm pa kome odgovara uzme kome ne odgovara nista! Mora se slagati bar za 1mm ako ne moze za vise!
Covek kupio gume pre mesec dana doso po njih video gume Cenkao se spustim mu sa 500e na 400e odneo.dobio gumu za 100e koja košta 37000din.komad.i posle mesec dana mu nešto nevvalja..Katastrofa. plus mere gume gradjevinskim metrom.i Sublerom.metalostrugarskim.za 10godina poslovanja prošlo 1000000.kupaca.ali uvek ima Nezadovoljnih .ja mu kažem vrati gume Dobices sve pare i troskove. Njemu je zsnimljivije da me oceni.Negativno. Svaka Čast.Nemam Reči.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kontaktiram vlasnika da vidim da li ima gume odredjenih proizvodjača za moj model on mi odgovori da ima sve što tražim. .na kraju predjem ceo grad do njegovog sela i on nema ništa što mi je rekao već samo neke po ceni kao u radnji skoro.
Koje gume TO Nismo Imali. mi imamo 99% GUMA u Svim Dimenzijama. Ako nema Polovne ima Nove Jeftinije od Svih u Gradu. I Ako Dodje DO Nesporuzama uvek postoji Kompromis Dobijete Pare Za Gorivo .nije Kraj sveta .za 10 Godina rada od 100⁰000.000.kupaca koji Dodju Kod Mene . Skoro svi su Zadovoljni.tog dana Mi je umro otac.mozda sve nije funkcionisalo. Molim te skini mi negativnu ocenu od toga živim i hranim.decuu.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Oglasi i gume stoje fiktivno. Kad se zove telefonom sve ima. Dok sam čekao na poziv bez gledanja kaze čoveku ima, 2016,2017ta. Tako je i meni. Na kraju za 25€ ima neke bezimene celave i dobar kontinental 40€ što je povoljno ali nisam tražio gumu za 40€ nego 25€ sa više od 7mm kako stoji u oglasu i pozivu. Izašao sam sa posla i nisam obavio posao. Planina guma ne vredi ničemu. Razočarenje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.