Vesko Isailovic

Šabac

Član od: 31.07.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitare | Akustične Western

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NAJ, NAJ, NAJ NEGATIVNIJA OCENA NA OGLASIMA! dakle, ovako. .. kao moderator(urednik) na jednom ozbiljnom forumu veoma dobro znam da su uvrede i psovke strogo zabranjene na forumima i sajtovima, pa cu pokusati, bez obzira na tezinu bezobrazluka, da budem sto vise korektniji u opisu... najpre. .. za badava si obrisao oglas(misleci da necu moci da te ``pohvalim``) i postavio ga ponovo, sa tek proteklih nedelju dana, dve. .. ali sa reci na dela. .. iskoristio si svojom slatkorecivoscu da ti posaljem gitaru`` Ibanez AW30ECE-NT-2Y-02 stanje 9/10 , sto si i video dok je nisi polomio. .. i to si hteo prvo meni da podvališ i kad sam te PODSETIO da na viberu imas slike pre samog pakovanjai uporedio sliku zdrave ispravne gitare sa ``delom tvojih ruku``. .. perfidno si svalio na postexpress sluzbu i POCEO da vrdas i farbas me. .i da na krajnje bezobrazan nacin odugovlacis ispunjenje svog dela dogovora. .. iz tvojih ocena se vidi da je tako , slicno kao i ja prosao i gosp. Mice Pesic, s`time, sto ovom dobrom leskovcaninu verovatno nisi skrkao mixetu, sta li. .. .muljao si me nedelju dana, polako se privlaceci svome cilju da se otarasis gitare koju si POLOMIO. .. preko svega saljes mi nazad lom, i sitnu ozvuku koju ces mi ``odbiti`` od cene koju platim za popravku. .. i pitanje je koliko si njih do sada izradio pocev od mene , trenutno zadnjeg u nizu pa sve do babice? slatkorecivo si pricao da si``mator`` i ozbiljan. .. i da si UCITELJ, veruj. .. vozio bih svoje dete i 100km, al takvom ``ucitelju`` ne bih poverio mladi narastaj Srbije, a to. .. sto si reko da ces platiti pola popravke, naravno za umanjenu cenu ozvuke. .. (1000 din) sacuvaj i upisi negde neki kurs iz covecnosti, ljudskosti, postenja i cega sve ne sto krasi jedno ljudsko bice, da bi imalo hrabrosti da se pogleda u ogledalo(ja mislim da ti nemas ni retrovizor u autu)mozes obrazlagati sta god hoces. OPREZ! ! !!
Sve sto je doticni napisao o meni, zapravo je pisao sta je on radio, frustriran i ljut sto mu nije uspelo na meni! Molim urednike da zbog izrecenih uvreda isljuce clana!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.