Vesna Nova Roba

Smederevo

Član od: 07.09.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Trimeri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

U opisu i na slikama jedan proizvod (markiran, jaci), poslata kineska kopija slabijih karakteristika, realne cene 20-30 % manje. Trazio sam ili isporuku tacno oglasenog trimera ili korekciju cene. Rekli su da vratm ako nisam zadovoljan. Insistirao sam na komunikaciji preko poruka na KupujemProdajem, hteli su dogovor telefonom, nisam prihvatio. Na kraju je trimer ostao kod mene, realno preplacen za oko 20 - 30%. Nisam hteo da rizikujem da ga vracam pa da onda jos cekam povracaj novca, posto su tako trazili. Od mene negativna ocena, bez preporuke za saradnju. Budite oprezni.
Mi smo komunicirali porukama..Rečeno mu je da vrati proizvod a on je rekao da je trimer ok da radi..Da mu vratimo 1000 din..On odredjiva cenu..Rečemo mu je da vrati proizvod bez otkupa..I hteli smo da se cujemo preko telefona iz razloga da posalje trimer nazad da vidimo da li je koristen pa da isti dan mu posaljemo pare..A on nije zeleo Posto misli ako je on prevarant da su i drugi..Hvala na oceni
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.