Vesna

Niš

Član od: 16.12.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Mešovita roba

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Cuvam joj robu nedelju dana i onda otkazuje! Za izbegavanje! Neozbiljna osoba totalno.
Niste mi cuvali stvari nedelju dana nego 2 dana, narucila bih ih ali ste bili navaletni. Razumem da ste zeleli da prodate, ali sve ima svoje granice. A da sam neozbiljna ne bih imala ovoliko pohvala. Pozdrav i vama

Odeća | Muška > Majice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Vesnu treba izbegavati zena narucuje a ne preuzima robu nikad sa ovakvim clanom nisam imao posla i nema dzabe negativne to stvarno zasluzuje imam sve prepiske zato dajem ogromnu negativnu jel sam platio duplo povracaj robe
Sto lazete kada vam se paket nije vratio sram vas bilo. Paket sam trebala juce da podignem, a pozvali ste me vise puta ne gledajuci na sat koje je vreme. Posto ste gospodine dali negativnu ocenu nemam razloga ni da podignem paket.

Asesoari > Žene | Torbe

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Najgore iskustvo koje sam imala na KP. Nakon sto sam drzala rezervisanu robu mesec dana, poslala sam posiljku onda kada je zatrazeno. Posiljku niko nije pokupio i ona se vratila sa troskom koji sam morala ja da snosim (preko 500 dinara). Nakon dogovora da robu jos jednom posaljem, clan se uvredio jer sam zatrazila da plati trosak vracene posiljke. Nikako ne preporucujem saradnju sa ovim clanom.
Niste rezervisali torbu, nego niste mogli da je prodate. To sto se napisali nije u redu. Pozdrav

Odeća | Muška > Duksevi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodja je 0.9 0.2 2020 narucila duksericu za 14.02 da joj posaljem i poslala podatke i ja sam je istog dana spakovao obzirom da je samo jedna i da sam spustio cenu mogao sam je prodati 5 puta od tada ona mi je sad 13. 0.2 oko 11 uvece otkazala i da nisam poslao poruku bio bih na jos vecoj steti jer bi se paket vratio. Zbog svega navedenog a najvise sto se nije setila bar da me obavesti najnegativnija moguca ocena 0. Izbegavajte ovog clana to je moj savet.
Napisala sam da odlozim za sada, a vi ste odmah burno reagovali.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.