Vesna

Niš

Član od: 16.03.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Igračke i igre > Edukativne igračke i igre

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zao mi je sto dajem negativnu al iskreno gospodja Vesna je posteno zasluzila. Poslala mi je macka sto prica sa polomljenom nogom, nije se potrudila da ga necim fiksira u kutiji a na kutiji se nevide nikakvi tragovi od udarca, znaci takav je poslat jer samo je ovako mogla da ga proda jer iz ruke ga niko nebi kupio , omatorio sam al se nisam opametio cim sam video da ima 4 negativne trebao sam preskociti njen oglas jer ljudi nedele dzabe negativne ocene koje zato i sluze da ostale kupce upozore da moze slicno da ih zadesi, tako mi i treba kad verujem ljudima, sta god napise u odgovoru je samo pravdanje , ovako je bilo jer ja sam covek od reci, prijatno i pozdrav
Zali sebe gospodine i svoju sudbinu nemate potrebe mene da zalite Ja imam sasvim dovoljno preko 700 pozitivne ocene Gospodin insistirao je na Bex posti.I trebao je da reklamira kod njih ako je stigo polomljen Macak je bio ispravan i probali smo sa baterijama da li radi odgovorno mogu potvrditi jer ko bi poslao polomljenu igracku to nema veze sa ovom pricom. Ocigledno je star covek ruke mu se tresu i ispala mu igracka iz ruke pa bi da svali na drugog krivicu valjda mu je tako lakse.

Igračke i igre > Lutke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju, narucila sam baby bron lutku, prethodno sam trazila opis sa kutije, poslali su, na kutiji pise da lutka ima 7 funkcija, stigla mi je lutka koja opste ne funkcionise, platila sam je 2000din, a nevredi ni 200, nikako ne saradjivati. Ne pristaju na zamenu, nego da vratim lutku bez otkupa a oni meni novac? ?? ?
Nekulturna,nevaspitana neuka,nije saradnju. Gospodja ne zna da rukuje lutkom,lutka je sasvim ispravna,iako smo prodali i dalje prodajemo taj model lutke nezadovoljsto uvek moze postojati,mozda je ocekivala nesto sto je ona samo zamislila da lutka prica peva hoda itd.u opisu lutke lepo pise lutka pije i piski sve dodatke uz lutku u originalnoj ambalazi su poslete.Ponudili smo da vrati lutku i da posle provere uplatimo novac na racun,ne ona je insistrala da uplatimo novac na racun pa da onda vrati lutku.To niko ne radi tako ne moze nam tamo neko postavljati uslove a i uostalom se vidi da zena ima samo jednu ocenu.Tako da kolege prodavci ne saljite nista ovom clanu verujta samo ce vam vratititi ili cete imati problem.

Igračke i igre > Lutke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Lutka ne odgovara opisu iz oglasa, u oglasu je navedena dimenzija 25 cm a lutka je od 20 cm, o takodje lutka nije plačljivica vec obična lutka koja peva.
Ovo je mali pakostan covek,koji daje clanu negativnu ocenu,iako je lutka sa kutijom 25 cm i naravno place ali joj ne teku suze cena 1000 din.Naglaseno da suze ne teku,ponudjeno da vrati posiljku o mom trosku ako nisu zadovoljni igrackom ima prepiska u porukama mogu proveriti administratori,vise se nije javljao,dao detetu da se igra kad joj dosadila igracka ,dao negativnu ocenu.Svi kupci koji su kupili tu lutku bili su zadovoljni cak sto vise i nemamo je vise na stanju sve se prodale.

Igračke i igre > Muzičke igračke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neodgovorno, ne ozbiljnost i laži. 24. 12. smo naručili igračku da bi stigla detetu za NG za paketić, od 27 već počinjem da se raspitujem oko paketa, da bih mogao drugi da narucim. Tvrdi kako su poslali ali nemogu da prinadju broj pošiljke, na kraju više i ne odgovaraju, a danas je već 31. neozbiljno totalno.
Bezobrazluk,nevaspitanje zasto ne bih poslali paket,upakovali po dogovoru i poslali ove godine bila je velika guzva u posti zbog strajka,pa mnogi paketi kasne,neki su se i vratili,pa nismo negativno ocenjivali vec slali opet.Svaka cast gospodinu.Sve najbolje.

Igračke i igre > Vozila | Na akumulator

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neozbiljni saradnici nikskva preporuka narucio sam bateriju za motorcic obecala da salje i na kraju blokirala rekao sam da cu ih ispostovati cim stigne paket foticna me blokirala na telefon i na kp sramota
Neodgovoran kupac,kome treba da se iskljuci profil,kaze da nije njegov profil,vec od brata,da nije njegov telefon vec neciji koristi, verovatno ni adresa nije tacna,jer ni predhodni clanovi kp,nisu mogli dostaviti robu,tako da su potpuno u pravu ne saljite paket ni slucajno vratice vam se jer ocigledno je neko ko samo porucuje a ne saceka ni ponedeljak vec u nedelju da negativnu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.