Vesna

Beograd | Čukarica

Član od: 30.01.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Kupaće gaće

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Stigao sorc za koji je u opisu pisalo da je nov , nekoriscen , na kojem su na slici bile etikete kao da je nov a ustvari sorc je polovan dugo nosen, sa tragivima nosenja vidljivim. Znaci negativna da nebi druge varala. Tiko. ..
Nije istina..trazila sam od administratora da vrate oglas pa sam poslala sliku doticnom,sa kompletnim opisom.Na slici je unutrasnja etiketa.Navela sam da je sorc suprugu tesan ,da je kao nov.Poslala slike slikane na prirodnom svetlu.A on je ocekivao nov Lotto sorc od 3000 za 5€.Poslala sam mu kao najjeftiniju posiljku.Lepo sam sve navela..

Odeća | Ženska > Helanke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rečeno mi je da su helanke S prema M , što mi odgovara i da su potpuno nove. Medjutim stigle su dečije helanke, u najlon kesi za prodavnicu, izvučenih konaca na nekoliko mesta, bez spoljne etikete, čak je i sa samih helanki odsečena deklaracija i veličina. Gospodja je priznala da je odsekla deklaraciju i misli da to nije problem i da je u redu da ih takve prodaje kao '' potpuno nove'', ne odgovara mi zašto je to uradila ali uprkos tome tvrdi da nisu dečije i vredja procenu mojih gabarita i ruga se rečima '' pocenila si se sebe draga'', ''zašto se nisi bolje raspitala'' . Čak i nakon ovog sam joj dala šansu da izbegne negativnu ocenu, da želim da vratim helanke o svom trošku ali ignorisana sam. Da dodam, a admini mogu proveriti, kupovala sam sa ove platforme po jednoj porudžbini stvari od nekoliko stotin evra i to ne jednom, što znači da meni ovaj iznos ne pretstavlja neku stavku. Ali smatram da treba da upozorim ljude da ne dozvole da im ni jedan pošteno zaradjen dinar neko ovako nepošteno otima! I još nešto, struk helanki je 16,5cm a najdeblji deo nogavice 12,5, dužina nogavice 45 cm, molim vas lepo, procenite sami o čemu se ovde radi.
Helanke su velicina obelezene sa s/m znaci nisam ih ja obelezila vec proizvodjac.Helanke su deo odece koji je jako rastegljiv,i poenta je da prijanjaju Zena je pitala koja je velicina i porucila..ja sam ih odmah poslala.Da je bilo sta pitala povodom istih ja bih joj dala do znanja sve sto je zanima.Helanke su nove ,uradjene su u cipki sa strasom,obelezene sa s/m ,samim tim mozete zakljuciti koje ciljna grupa(sigurno ne deca).Prodate su po nabavnoj vrednosti a unutrasnja deklaracija je nasivena unutar helanke i takve poslate.Skinula sam spoljnu deklaraciju koja je od jugoinspekta sa cenom koja je duplo veca,nije isecena nego skinuta.Nemam nista protiv negativne ocene,da se gospodja ponasala drugacije ja bih vratila novac,ali nije .Odmah je krenula da se ponasa kao kauboj i da mi preti.Nikada nisam imala nisakim nikakav problem,i ljudi sa kojima sam saradjivala su bili super…nemoze se uvek postici dobra saradnja,jer mora da postoje dve strane.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.