Veverica 92

Beograd

Član od: 13.08.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jaknu sam porucila pre nedelju dana i sve se lepo dogovorila sa ovim clanom i jakna nije stigla. Kada sam pitala ovog clana da li je paket poslat kaze jeste a proslo je vec ned dana i jakne nema. Znaci da clan nije ni poslao paket i ispostovao dogovor a ja sedim kuci i cekam ko budala paket da stigne. To sve govori kakav je ovaj clan i da ne postuje dogovor!
Vas profil je lazan gospodine Pedja, ne znam da li vas ispunjava da porucujete robu i ne podizete, duplu postarinu sam platila zbog vaseg problema meni je u interesu da prodajem stvari,a ne da zavlacim ljude ne slanjem paketa, zasto bih inace gubila vreme na kacenje oglasa. INACE covek me smara i proganja vec mesec dana, narucavanjem mojih stvari i ne preuzimanjem. Posvetite se malo sebi i uzivajte u zivotu, pakost Vam nista nece dobro doneti.Ako vas cini srecnim sto mi dajete negativne ocene, onda se hitno pozabavite sobom. SVE NAJBOLJE VAM ZELIM RUZOJCIC PREDRAŽE!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.