VG

Zrenjanin

Član od: 30.12.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izuzetno nekorektan prodavac. Tri dana smo se dogovarali i na kraju kada smo dogovorili sastanak i kupovinu jednostavno se nije pojavio i prestao da odgovara na poruke. Izbegavati ovakve prodavce!
Krajnje nekorektan kupac koga treba izbegavati!!! Pa covece nisam ti nista prodao da bi me ti uopste ocenio...postavio si mi 101 pitanje u vezi telefona i na svako sam ti odgovorio, obarao cenu 3 dana! Na kraju je ostalo ako budem dolazio za vikend za Novi Sad da ti ponesem telefon ako se ne proda da ga pogledas, znaci "pogledas"!!! U medjuvremenu se javio covek iz Bg i kupio telefon i ja ne vidim tu nijedan problem sem da ti nemas pojma o trgovini, pa necu ja tebe kao prodavac juriti da kupis telefon i donositi na kucnu adresu! I sad kad se prodao telefon kuknjava jer za te pare neces naci takav. Pa covece imao si 3 dana da reagujes, da dodjes, da ti posaljem uz dozvolu da otvoris paket..."Kasno Marko na Kosovo stize"!!!

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Velika negativna ocena, telefon ima mrtav pixel na displeju, zamenja maska, neka jeftina kineska plastika, a u oglasu opisan kao odlicno ocuvan. Ne preporucujem saradnju sa ovakvim ljudima! !! Zaobidjite ovakve ljude.
Ovakvog "kupca" jos nisam imao!!!...Prvo trazio je slike od telefona-poslate su mu, trazio da mu se spusti cena-izasao sam mu u susret, trazio odredjenu kurirsku sluzbu-opet mu izasao u susret! Obrt nastaje taj dan kad mu je telefon poslat(juce), salje mi poruku da sad nece iphone nego polovan S3...mislim???! Telefon mu stize danas. Navodi da mu fali ovo, da mu fali ono...normalno nije istina i ne pada mi napamet da se ubedjujem i ispunjavam necije hirove i premisljanja, cas ocu ovo-cas ono! Na nagovor supruge ipak prisatjem da vrati telefon(bas zbog ove negativne ocene-ne skupljam ih) a ja njemu pare kad stignu u ponedeljak. Odmah sam se pokajao, prvo zove preti, dolazi na kucu, da vidim ja ko je on itd. daje mi negativnu jer njemu trebaju pare odmah-mada ih ja nisam jos dobio i ne znam dal je uopste i preuzeo telefon??!(po opisu bi rekao da nije).Normalno ima dva naloga... jedan gde skuplja negativne, a drugi gde je neutralan 0 0 za sada!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.