VHS

Beograd | Novi Bg.

Član od: 27.07.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Razne kućne stvari

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

katastrofa saradnja. trebam ja njih da molim da mi pošalju proizvod koji inače plaćam. poručio vakum kese 01.11. , 03.11. kazu da imaju na stanju i da šalju u roku od 48h 08.11. pitam da li su ih poslali jer nisu stigle 09.11. dobijam info da su TEK SADA videli porudžbinu (znači dopisivao sam se sa duhom) i da je šalju u roku od 48h i da stize u roku od 1-5 dana. to je ukupno max 7 dana danas je 19.11. i još nista nije stiglo niti me je iko obavestio da nece. TAKO SE NE POSLUJE
Poštovani, Umesto što žurite da ostavite negativnu ocenu, sa mnogo manje truda ste mogli da nam pišete i obavestili bismo Vas na mnogo prijatniji za sve, način da je Vaša porudzbina poslata već odavno i da nam se paket vratio nazad jer niste preuzeli porudzbinu iz nama nepoznatih razloga a za to imamo i dokaz. Srdačan pozdrav.

Nega i lična higijena > Oprema za brijanje i šišanje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Psiljka ne poseduje sve sa spiska. Ne odgovara na poruke, tek posle ponovnog pitanja. Posto nema sve u paketu nije ispostovan dogovor.

Uređenje kuće > Razne kućne stvari

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavca ne mozete kontaktirati putem telefona ni pre ni posle kupovine. Poslati su predmeti koji ne odgovaraju dogovorenoj porudzbini. Vakum kese nisu ni priblizno kvalitetne kao kese koje su na slici.

Uređenje kuće > Dekoracija za praznike i proslave

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ako pišete poruku preko KP jako slabo odgovaraju na vaše poruke. Rekli su paket šalju u roku od dva dana. Prošlo je 6 dana od dana naručivanja, paket još uvek nije stigao.
Poštovana, Paket je poslat nakon 2 dana, City Express kurirskom službom. Razumemo da ste nezadovoljni jer Vam paket nije stigao, ali mi nikako ne možemo uticati na rad kurirskih službi, niti njihove rokove dostave... Što se tiče odgovaranja na poruke, odgovaramo jednom dnevno, kad stignemo i to je uglavnom u večernjim satima, kao što ste mogli primetiti iz naših prepiski. Do 17h smo dostupni na telefonu koji se nalazi u svakom opisu oglasa, te ste nas mogli i kontaktirati putem telefona, ukoliko Vam je bilo hitno da saznate informaciju o paketu. Kako ste naveli preko kp poruka da paket nećete ni preuzeti, suvišno je da nastavljamo. Srdačan pozdrav i svako dobro Vam želimo!

Igračke i igre > Setovi za igru

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Nisam očekivala neki super kvalitet za tu cenu, ali figurice veze nemaju s onim što je na fotografiji, jedva da se može razaznati ko je ko od junaka, a jednoj potpuno fali lice. .. stavili smo detetu u paketić i nakon početnog oduševljenja kad je video kesice bio je potpuno zbunjen kad ih je počeo otvarati. .. baš sam besna , al' ko me šiša. ..

Sport i razonoda > Borilački sportovi | Oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kazu mi danas dodji izmedju 6-7h da preuzmes rukavice. U pola 7 dodjem da bi mi rekli ej znas nije nam dosla roba. Potrosio sam auto, gorivo i sat vremena svog zivota a mogli su poslati poruku da odlozimo. Zato ocena nula.
Poštovani, VHS ne radi licna preuzimanja zbog situacije u kojoj se nalazi cela drzava. Vama smo ipak izasli u susret i poslali vas kolegama kojima ste se pre dolaska trebali najaviti. Na zalost, kako niste tako postupil, vas auto, gorivo i vreme jesu nepotreban trosak. Ono što vam mi možemo učiniti je da vam predmet posaljemo o nasem trosku. Srdacan pozdrav od VHS tima..

Igračke i igre > Vozila | Na daljinski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Autic narucen 31.10. Poslat tek 9.11 i ako sam DVA puta zvala na navedeni broj telefona da otkazem, predmet mi je poslat. Paket sam Podigla jer mi ne istog dana stizao jos jedan od drugog prodavca. Kada sam Zvala da pitam sta se desilo, receni je da vratim paket kad im stigne vratice mi novac. Vukli su me i zavlacili sve do danas( 12.11) NE PREPORUCUJEM SARADNJU, Osim dako ne narucite od njih 2 meseca ranije
Poštovani, Ovo nije vredno negativne ocene. Lep pozdrav..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.