Vidak

Loznica

Član od: 04.07.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mije ps vitu pise u oglasu kao nova nije mi rekao da je punjac to jes kabal pocepan I lepljen isto tako daje konzola izgrebana a navodi da je kao nov I isto tako fotrola iscepana. Izbegavajte saradnju.
Pozdrav za gospodina, zahvaljujem mu se na oceni. Ja bih njemu dao pozitivnu ocenu, nebih negativnu. Al gospodin me blokirao tako da ne mogu. Vita je bila 15000 ponudio mi je 9000-10000 pristao sam na 12000. Vita ni jednu jedinu packicu nema, sem sa zadnje strane od vrhova prstiju u ulubljenju. Vita je stara 7godina, i gospodin ocekuje da je nova. Punjac jeste bio izlepljen, al je razlog lepljenja sto se kablic poceo na dzeku razdvajati i sa izolirom sam oblepio da se nebi prekinuo. Gospodinu sam jos sve pre slanja islikao iz svih uglova. Slikao sam mu cak i futrolu od vite. Sve slike je video pre slanja, i potvrdio kupovinu. Jos mi je trazio da mu uplatim 1200din da kupi novi punjac, u suprotnom ce mi dati negativnu ocenu. Rekao sam mu da sam mu vec 3000din spustio. I da je punjac ispravan. I da mene ocene ne interesuju. Bukvalno je pokusao da me uceni. Imam dosta da pisem, al toliko od mene. Veliki pozdrav za gospodina
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.