Viktor - 0655626725

Beograd

Član od: 24.11.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Mobilni telefoni za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porukom sam kontaktirao prodavca, DA LI TELEFON SIM FREE, i koja bi zadnja cena bila. ODGOVOR DA JESTE SIM FREE, a cena 4.000din. Ponudio sam 3.500din jer je sama zamena ekrana malo skuplja, i ponuda je odmah prihvaćena. Novac sam odmah uplatio na njegov tekuči račun(bratu Davidu). Telefon je poslat istog dana. Obavestavam prodavca da sam paket otvorio uvece po dolasku s posla, da sam pregledao telefon te da stanje NE ODGOVARA OPISU iz oglasa, tj. da je osim slomljenog ekrana, i KUĆIŠTE ISKRIVLJENO, da na staklu nema nikakvih novih oštećenja tako da nema potrebe da se eventualno okrivi kurirska služba (DA NAPOMENEM DA JE TELEFON BEDNO ZAPAKOVAO U 3 PAPIRA). Na tu konstataciju ne odgovara, jer je tu činjenicu prikrio postavljanjem samo dve fotografije, prednje i zadnje strane telefona (namerno izbegao fotografisanje bočnih strana). Mozda sam trebao da pitam da li je kućište iskrivljeno? Samim tim nije više moguća zamena samog ekrana, već je potrebna i zamena kućišta. Telefon na punjač, i ekran se pali i pokreće se punjenje. Baterija se osvežila, startujem telefon i eto novog problema TELEFON ZAKLUČAN, TRAŽI ŠIFRU. Prodavac KAŽE DA NIJE ZNAO DA JE POTREBNA ŠIFRA JER NIJE NI PROBAO TELEFON (A ZNAO DA NAPIŠE DA JE SVE ISPRAVNO OSIM EKRANA), te da će „kontaktira dečka“ koji mu je prodao telefon i da mi sutradan pošalje šifru. Sutradan ne javlja ništa, te ga ponovo kontaktiram, ali on i dalje „čeka da mu se javi dečko“ i da ja čekam dok mu ne javi. Kaže da probam da ga resetujem preko „kompa“, ali ga naravno„komp“ ne prepoznaje pošto je zaklućan „SVE ISPRAVNO OSIM EKRANA“. Da li je telefon legalan, dobio sam potvrdan odgovor . PAR PUTA PITAM PRODAVCA DA MI VRATI NOVAC A JA NJEMU TELEFON, MEĐUTIM NA TU TEMU IZBEGAVA ODGOVOR A I DALJE NEMA ŠIFRE NITI ĆE JE IKAD BITI. PA BUDI POŠTEN I FER IGRAČ. Nemam živaca da se više ubedjujem sa braćom Viktorom i Davidom, ocenjujem NEGATIVNO kako bi upozorio ostale članove. Ako smatraš da si nepravedno ocenjen obrati se administraciji sajta.
Telefon sam u delovima prodavao a clan je zeleo da kupi ceo telefon. Ja sifru nisam znao a decko koji mi je prodao telefon rekao je da se vraca uskoro za Bg i da ce mi sifru poslati. Clan je bio previse naporan i nije imao strpljenja a sifru bi dobio sigurno

Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nažalost prva negativna ocena u mojoj dosadasnjoj karijeri na kupujem prodajem, ali itekako itekako zasluzena. Naime 15.07 (sreda) sam se javio Davidu i porucio soni 4 od njega. Rekao je da ce poslati isti dan. Sutradan (cetvrtak) se javljam ja jer mi ne stize paket i on mi kaze kako nije uspeo da posalje soni i da ga je prodao u medjuvremenu, ali da ima drugi soni koji je navodno mnogo bolji i skuplji od prethodnog. Izrevoltiran u startu sto me je zajebao za prvi soni pristanem na taj skuplji jer sam obecao bratu da cu uzeti soni. Rekao je da ce probati odmah danas da ga posalje (cetvrtak). Naravno nije se javio ni taj dan ni sutradan, pa sam mu ja pustio poruku ponovo (petak). Rekao mi je kako nema zamenu na poslu i da nije stigao da mi posalje. Prolazi petak, subota, nedelja, ponedeljak (danas) i momak se uopste ne javlja. Ja sam mu sad pustio poruku i rekao da mi javi kad posalje danas na sta on odgovara "Nisam u Bg" i toliko. Verovatno je prodao i taj drugi soni iako su oba bila rezervisana za mene, poslao mu podatke i sve. Jako lose i neodgovorno, losa komunikacija, odgovarao mi je bukvalno sa jednom ili dve reci. Tako da buduci kupci u pamet, ukoliko Vam ne posalje nesto isti dan, racunajte na to da nece ni poslati i da ga je prodao nekom drugom. Naravno za sve ovo posedujem poruke i sve je apsolutno kako sam napisao, tako da sta god bude smislio da odgovori verovatno ce biti neka glupost, a ja nažalost ne mogu odgovoriti na nju činjenicama.
Za prvi soni za koji mi je javio tek sutra da li hoće, u medjuvremenu je brat prodao sony. Drugi sony je koštao 25000 dinara. On je hteo da ga kupi po ceni prvog sonija. Dogovorili smo se za cenu u par poruka i nisam stigao da posaljem a soni je i dalje kod mene. Posle par uspesnih saradnja sa clanom on mi daje negativnu jer ne moze da saceka dan ili dva da mu se posalje.

Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik pokusao da mi ukrade PlayStation nalog sa igricom. Nalog je licno moj i potpuno nov napravljen pre nekoliko dana. Poslao sam mu sifru i mejl za nalog na kome je PES 20 legend edition igrica za PS4 i dogovor je bio da ukoliko on uspe da instalira igricu posalje mi novac postnetom. Pristao sam na ovo jer ima veliki broj pozitivnih ocena, dosta trenutno aktivnih oglasa vezano za PS i profil jako dugo. Prvo me je zavlacio sa vremenom, pa onda javio kako nije uspeo da se uloguje da nesto ne valja, da ce probati kasnije opet, zatim ponovo zavlacio sa vremenom. Potom sam uvece video preko kompjutera da je nalog koji prodajem aktivan tj da je neko usao na njega sa sonija. Tada sam ga pozvao i pitao da li je proverio nalog, on je rekao da nije jos uvek stigao iako je probio sve dogovorene termine. Kada sam mu rekao da vidim preko kompjutera da je neko trenutno aktivan na profilu on se uspanicio i prekinuo vezu, konverzacija je nastavljena putem poruka. Korisinik nikako nije hteo da prizna da je pokusao da me osteti. Vidim da je jedinu negativnu ocenu koju ima demantovao, tako da cu ja na svom profilu pokloniti potpuno besplatno nalog sa pes 20 legend edition igriciom koju sam hteo njemu da prodam na otkup i koji je on pokusao da mi ukrade. To radim kao dokaz da nisam nikoga hteo da prevarim, kako ce on pokusati u demantu da predstavi i iz razloga da upozorim sve korisnike KP da veliki broj pozitivnih ocena ne mora nista da znaci i da se cuvate bez obzira na sve.
Dao mi je nalog koji ne radi! Kada sam mu rekao da sifra ne radi on mi je rekao da je promenio sifru i da ce mi dati novu kada mu uplatim. Ne razumem zasto sam od kp tima dobio ovu negativnu ocenu

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan mi je poslao S8 sa navodno potpuno ispravnim ekranom, kada je stigao telefon prvo sam usao na google i video da ima burn, ili takozvane duhove, nije hteo da prihvati telefon nazad kasnije sam video i dosta ogrebotina, Nikako ne preporucujem saradnju sa clanom!
Telefon je prodat u stanju 10/10. Brz ikakvih duhova i ogrebotina. Clan je koristio telefon ceo dan i onda je uvece sve to pisao i nalazio ogrebitinu jednu po jednu...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.