Viktor Bognic

Novi Bečej

Član od: 07.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam grafičku karticu, i od kako je instalirana u moj računar ima probleme sa ventilatorima koji su propali od ne znam čega. Ventilatori se pri uključivanju računara čuju kao traktor, a nakon toga čuju se kao da kače neki kabal! Ja sam čekao da vidim da li će to prestati, i nisam imao vremena da reklamiram grafičku. Medjutim, problemi nisu nestali, i dalje su tu. Ja kontaktiram sa korisnikom i on mi prvo kaže da nije problem da vratim nazad grafičku i onda je počeo da nagađa šta je sa ventilatorom, čak me je i pitao sledece: 'Da nije neki kabel spao od tih što daju napajanje grafičkoj', 'Možda ih treba podmazati? '. Imam slike poruka. Nakon par dana, opet kontaktiram sa njim na šta mi korisnik odgovara da nije problem ali da grafičku neće da otkupi po istoj ceni po koju mi je prodao! Ja sam grafičku kupio kao 100% ispravnu tako sam je i platio, a dobio sam grafičku sa problematičnim ventilatorima! Još mi kaže ili da mu vratim da otkupi po nižoj ceni ili da prodam dalje 'skuplje'? Ja stvarno ne mogu da verujem, korisnik mi kaže da poluispravnu grafičku prodam dalje po skupljoj ceni. Nakon toga kreće da me optužuje da sam ja nešto radio sa grafičkom! Nakon toga mi predlaže da je odnesem kod nekoga ko pregleda grafičke? Ja da se nosam po majstorima ne pada mi napamet, ja sam kupio ispravnu grafičku, a ne poluispravnu! Nakon toga ja gubim živce i kažem korisniku da će grafička ostati kod mene nažalost, a on će dobiti negativnu ocenu. Na šta mi on odgovara da mogu da mi dam i 10 negativnih ocena. E pa ne mogu, ja raspolažem samo sa jednom. Nakon toga on mi kaže da mi je grafičku prodao duplo jeftinije nego što košta nova? ! Pa ovo je polovna, koja jedva radi sa ovim ventilatorima! Stvarno ne mogu da verujem! Ne preporučujem kupovinu od ovog korisnika, niti komunikaciju sa njim. KUPIO SAM GRAFIČKU 100% ISPRAVNU DOBIO GRAFIČKU ČIJI VENTILATORI SE ČUJU KAO TRAKTOR, A KORISNIK MI NUDI OTKUP NAZAD PO NIŽOJ CENI!
E moj druškane, tebi da je radila kao traktor od prvog dana, ti bi odmah reklamirao i bez problema bih ti vratio pare, čak bi i otkupninu platio. Što nisi napisao da tražiš da vratiš karticu posle mesec i po dana ko zna kakvog korišćenja i tretiranja???!!!! Pa ko je lud da ti poveruje u to da sam ja kriv što se ''možda'' i nešto desilo grafičkoj kartici, da je nisi možda ispustio? Dao sam ti savete i ponudio da otkupim, ali kroz dopisivanje sam shvatio da nema smisla da to uradim za isti novac, jer ko zna šta je uzročnik. Poruke imamo i ti i ja, mogu naravno da pokažem svima koliko si ''ljubazan'' i ''komunikativan'', posle tri dana odgovaraš na sms. Da, kupio si ispravnu karticu, dobio si je za duplo manje novca nego što košta u prodavnici, koristio si je mesec i po dana ko zna kako i ko zna šta se desilo. Meni je savest mirna i uopšte me ova negativna ocena ne dotiče, jer sam svestan da na sve strane ima ovako isfrustriranih osoba koje bi da iskoriste ljude ne svaki način kao što si ti. NAPOMENA: TRAŽIO DA VRATI ROBU POSLE MESEC I PO DANA KO ZNA KAKVOG KORIŠĆENJA I KO ZNA ŠTA JE SVE EKSPERIMENTISAO, BUDŽIO, FRIZIRAO ILI ŠTA GOD. NARAVNO DA NE MOŽEŠ DA JE VRATIŠ DRUŽE PO ISTOJ CENI. POZDRAV!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.