Viktor Kastaljan

Kikinda

Član od: 15.11.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Štapovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Moram da dam negativnu ocenu, od gospodina sam kupio navedeni štap za 5000 dinara, u toku razgovora sa gospodinom rečeno mi je da štap nov, da je odličan, i slično. Kada mi je štap stigao prvo što sam video i što je očigledno da štap nije nov, zatim sam uočio da je vrh štapa popravljan odnosno da je štap bio lomljen, i da je potom vrlo loše popravljen. Poslao sam poruku gospodinu i naveo ove nedostatke i gospodin je bez reči pristao da mu vratim štap, a on meni novac. To je realizovano u toku današnjeg dana. U ovoj transakciji oštećen sam za više od 500 dinara, ali to nije presudna činjenica zbog koje dajem negativnu ocenu već činjenica da gospodin isti ovaj štap prodaje, pod istim opisom kao nov-nekorišćen. To ukazuje da je gospodin neiskren i da pokušava da obmane sledećeg kupca. Budite oprezni prilikom kupovine.

Lov i ribolov > Ribolov | Mašinice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Poručio sam dotični multi verujući u opis , međutim sve je neistina ne samo da nije ni nov ni u fulu već je i otvaran i dosta izraubovan. Svaka čast
ne slazim se, i pogotovo sa imao i nudio zamenu za drugij, edintican, vi ne samo odsbili, nego jos i vredjali...SA TAKVIM LJUDIMA drudim se da ne komuniciram!! ali verovatno u pitanju ljubomora, zbog toliko ocena i pohvale na moju adresu, VI ste to uradili na ovaj nacin!!!!!!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.