Viktor

Beograd | Stari grad

Član od: 23.07.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

PAZITE STA KUPUJETE OD OVOG CLANA OPIS NETACAN PREDMET NEISPRAVAN NESALJE KAKO JE DOGOVORENO HVALI POLA DELOVA NE JAVLJA SE NA TELEFON
Opis iz oglasa je apsolutno tacan, navedeno je bilo da je predmet NEISPRAVAN, slike predmeta (iz svih uglova) koji se prodaje u velikoj rezoluciji su bile u oglasu. Opisan je i kvar, na pitanje drugog kupca koji je hteo da kupi predmet odgovorio sam da ne moze da se popravi. Ovaj kupac, Bojan Ilic je pre svega nevaspitan i nekulturan slao mi je, bez ikakvog razloga uvredljive sms i pretece. U OPISU ocene navodi: 1. da je je "predmet neispravan" sto je i bilo navedeno u oglasu. 2. da "ne saljem kako je dogovoreno", a predmet je poslat Postexpress-om (iz prepiske se vidi da je tako bilo dogovoreno) 3. da "hvalim pola delova" da hvalio sam sve ono sto je ispravno jer sam prvi vlasnik predmeta i sve vreme je koristen u kancelariji tako da mi je poznato sta valja na njemu a sta ne. Zbog navedenih razloga zahtevam da u najkracem roku stornirate negativnu ocenu od strane nevaspitanog Bojana Ilica i sprecite njegovu bahatost.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.