Violeta Simonovski

Subotica

Član od: 22.06.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Ventilatori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna ocena, zbog toga sto je zena rekla da ventilator normalno radi i ako ima puknutu masku, ventilator je radio svega par sati i pokvario se da bi ja trazila zamenu, rekli su poslace nov ali ne, vratili su stari, popravljen gde je napisano da je zamenjen motor i da nema pravalan hod i da se jako cuje zbog pukotine na njemu, toliko o onome ne utice na njegov rad, a sto je nagore posle vracanja ventilator je radio svega sat vremena da bi eksplodirao u decijoj sobi. .. rekla sam imam podatke, tuzicu. .. .. lepo sam zamolila da ne salje aparat ako ne valja jer je za deciju sobu i jos sam trudna, da me ne maltretira da se cimam oko toga ali eto. .. .moje licno misljenje o saradnji je lose a vidim da nisam jedina koja je imala lose iskusto, nisam na vreme videla ove lose ocene, da su ljudi prosli kao ja. .. .. OPREZ! !! !! !! !! !! !!

Bela tehnika i kućni aparati > Ventilatori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Slaba komunikacija, netacan opis proizvoda, fali stalak za sto
Poštovani, Objasnili smo Vam prilikom lične kupovine da se ukoliko bude nedostajao neki deo obratite za dalje, tj da nas kontaktirate Lično smo pregledali artikl zajedno i Vi ste gledali šta je u paketu i rekli ste da je "sve to dobro" i da ćete kupiti Neopravdano je data negativna ocena, jer je uređaj ispravan a Vi ste zajedno sa nama lično pregledali šta se sve nalazi u paketu Srdačan pozdrav!

Bela tehnika i kućni aparati > Grejna tela

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nisam od onih koji daju negativne, ali ovaj član baš zaslužuje, komunikacija je prošla korektno, postavio sam pitanje da li je korišćen uređaj, gde sam dobio odgovor da je grejalica nova i da nije korišćena, a da je cena niska zato što je stari model. Paket sam preuzeo lično, a zbog obaveza na poslu nisam odmah otvorio, već oko 15h, kad sam video da je oštećen pvc oklop (rešetka) uređaja. Uglavnom, uređaj radi ali nije korektno od prodavca što me nije upozorio da je oštećena grejalica, ovo je upozorenje za sve kp članove. Pozdrav, Bojan.

Bela tehnika i kućni aparati > Ostali kuhinjski aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodja je u opisu oglasa napisala da je uredjaj ispravan, testiran, da je sve u najboljem redu. Kada je uredjaj stigao, radio je 3 sata. Drugi put nije ni hteo da se upali. Roba je servisirana vec 2 puta, sto nije napomenuto u oglasu, iako gospodja izjavljuje da jeste. Uputila me da se javim serviseru iz ZOM-IMPEXA, a kada sam ga pozvao, covek mi je objasnio da mi ne moze pomoci jer je u pitanju diskontna roba (sto takodje nigde nije napisano niti spomenuto) i uputio me da to resim sa njom. Gospodja se samo ogradila, bez ikakve zelje da proba da mi pomogne, a svesna je bila da uvaljuje skart. Takodje imam garantni list i racun, ali nista ne znaci u ovoj situaciji. Ovo je sve muljaza, ko zna kakve seme su u pitanju, a posle se ograde i ne zarezuju vas.
OPIS: CSS-5332 DEHIDRATOR za sušenja hrane - SUŠAČ HRANE VEOMA MALO KORIŠĆENO, ISPRAVNO *** diskontna roba! Garanciju ne dajemo. I U TELEFONSKOM RAZGOVORU JE REČENO PRE VAŠE KUPOVINE, DA NAŽALOST NA DISKONTNU ROBU NE DAJEMO GARANCIJU. SAMI PIŠETE DA JE ARTIKAL RADIO KADA JE STIGAO KOD VAS. Ne znam kako bi znala unapred da će se ona pokvariti. Nismo poslali pokvaren aparat. Ako želite nov artikal, sa garancijom od 25 meseci, uvek ga možete poručiti ali cena je veća. Serviseri će Vam izaći uvek u susret,ali popravku treba platiti ako je kupljen artikal iz diskonta. Nije nam stalo da bilo kakvog muljanja itd.

Bela tehnika i kućni aparati > Ostali kuhinjski aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodja mi je poslala mutilice za kafu, koje su lepljive, da li je loša farba u pitanju ili šta već, nisam siguran, ali bukvalno ne mogu da se uzmu u ruke a da se sav ne ulepiš. .. pokušao sam da očistim, ali ne vredi, čak ni medicinskim benzinom. Gospođa navodno kaže da nije znala kakve su mutilice, u šta iskreno sumnjam, jer su u kutijama, pa nije mogla da zna. Svakako ta kutijice nisu zabravljene katancem, pa da to ne može da se proveri, obična kartonska kutijica koja ima otvaranje i sa jedne i sa druge strane. .. no svakako, koliko god da je teško ili nije otvoriti je i proveriti, smatram da član mora da zna šta prodaje i napiše to u oglasu jasno i glasno. Ne mogu reći doduše, gospođa je donekle korektna i prihvata povraćaj robe bez problema, ali ne i povraćaj troškova kurira (koji su još malo koliko i sama roba), a mislim da bi to morala, s obzirom da su ti troškovi nastali zbog lošeg opisa robe. Žao mi je što mora ovako, odavno nisam dao negativnu ocenu, ali, nije do mene.
Pre uzimanja miksera rečeno Vam je da se lepe.

Bela tehnika i kućni aparati > Uređaji za ličnu negu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

SET ZA OBLIKOBANJE KOSE JE NEISPRAVAN ! !! !! !! ! U kutiji sam nasla papir na kome pise da je ovaj aparat vec reklamiranje od strane nekog kupca Univerexportu. Ne radi okruga za presu! !! !! !PRODAVAC JE BIO DUZAN DA TO NAGLASI U OGLASU ILI DA MI KAZE KAD SAM NARUCIVALA!
Imamo više prese, molim Vas da nam ovaj set vratite, kako bi Vam poslali drugi. Izvinjavamo se nismo hteli pokvarenu poslati, samo nije bila naznačeno gde se nalazi problem, a ja ovako odokativno nisam primetila da okruga nije funkcionalna. Ovo je roba iz diskontne prodaje, ali se uvek trudimo da aparate u ispravnom stanju pošaljemo. U slučaju da ne možemo naći aparat sa ispravnom okrugom, vratićemo Vaše novce. Nalog ćemo mi poslati, Vi nećete imati dodatnih troškova.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.