Violeta

Pančevo

Član od: 20.03.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Roštilji, sačevi i kotlići

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

prodavac upitan dali je kotlic dole nagoreo odgovorila da nije, isti umotan u sunjdjeru i ybog lose zastite dodlo do totalnog unistenja tako sad moze slziti ko saksija. Prodavac obavesten o stanju odgovara da ona nema veze sa tim da ja resavam sa kurirkom, i ispravljam njene brljotine, neznam od kad se stvari pakuju u sundjercetu od 1 cm i sakju 400 km, 0PREY OBILAZITE U SIROKOM LUKU
Opis iz oglasa TAČAN Komunikacija protekla DOBRO Ispoštovan dogovor dok neko u transportu nije zabrljao samo nisam bila spremna da platim poštarinu kupcu tražio je, šerpa je totalno uništena pa ne može da se vidi da li je nagorela. Roba je bila zapakovana u sunđerče od 1 x 2m!!! Post expres ako je nesto slomio to i isplati. Nama niko neće javiti da li se gospodin naplatio od Post express. OPREZ OBILAZITE OVAKVE KUPCE!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.