vitko

Smederevo

Član od: 18.08.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Militarija | Odeća i obuća domaća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

sto dalje od ovakvih , covek lazov, onaj jeftini, poslao mi je odelo koje je naveo da je ne korisceno i gorotex, na 2 mesta poderano , na jednom mestu puklo po savu, na kapuljaci rupa, znaci da je koriscenoa , a kakav , najlon smejurija, kad sa ga nazvao odmah se drznuo, kaze ne moguce poslao sam novo, ok slikam na viber pustim mu slike da se uveri posto se pravi blesav, ja mu kazem posalji drugo zameni mi nije problem za novac , on mi nudi sa broja 56 sad 60 da plivam u njemu al sta cu znaci kupovina sad na silu, nesto sto mi vec neodgovara i sto nisam trazio. kaze saljem danas, naravno laze nije poslao a trazi da ja njemu verujem a vec mi naplatio kaze salji ti prvi, natezanje dana, ok ja ga kulturno nazovem da mu kazem da mi ne odgovara veci br, poslacu mu nazad odelo, sa otkupninom naravno a on ni da cuje ne prihvata ja mu tad kazem ok posto si iz smedereva imam tvoju adresu sescu u kola i donecu ti ga na vrata, ,, e tu nastaje srca njegov odgovor drzak i bezobrazan dodji nije problem i sta ceds da mi radis mozes samo da mi . .. . naravno da ni ja nisam ostao imun, sta jos treba da skinem i gace, .. jeftini penzioner, usrecio se sa .000din drzak i bezobrazan lazov al ok uzivaj prijatelju, pozdrav cesaces se polako.
Zao mi je što administracija prihvata jednu stranu priče i da je kupac jedino u pravu,napisao sam administraciji celu priču o slučaju al nije prihvatila ono što sam napisao tako da neću komentarisati ovu negativnu ocenu koja nije apsolutno na mestu još manje njeno obrazlozenje.

Bicikli > Touring i trekking

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na artikli koji je bio u ponudi je bio jedan br 43, a poslat mi je artikl broj 45 i nije ispostovao komunikaciju za trgovinu. Nije hteo da prihvati robu nazad i da mi vrati novac. Los je prodavac. ..
Nista nije tacno od ovoga sto je clan KP naveo,trazio je cizme da kupi sa gaziste 28 cm sto je odgovaralo obuci koju sam prodao jer kopa neke sanceve ili neznam sta je u pitanju,potom me je molio da mu spustim cenu jer neme dovoljno para da plati postarinu,ponudio mi je 1700 ja sam mu ih dao za 1600 dinara. Pozvao me pretio,trazio novac . Meni je veoma zao sto redakcija svaku primedbu kupca prihvati i kazni prodavca iako nista od toga nije tacno.

Kolekcionarstvo > Militarija | Oprema domaća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Veoma mi je žao kad moram nekome da dam negativnu ocenu. Nerado to činim i to samo onda kad sam jednostavno nateran. Vrednost je bila mala, tako da sam razmišljao da "progutam" to i da ne reagujem. Ali reakcija kupca, na moju reklamaciju me je naterala da ipak to uradim. U oglasu je stajalo " korišćena ali neoštećena vreća za spavanje" a dobio sam korišćenu i oštećenu vreću. Rajsferšlus na vreći oštećen i neupotrebljiv u dužini od 60cm, i taj deo ručno zašiven iglom i koncem. Prodavac nije pokazao razumevanje za moju reklamaciju. .. Dobijao sam poruke tipa: "ti si to mogao sam da oštetiš. .. itd. Moj savet je - budite oprezni sa ovim prodavcem, i ne komunicrajte sa njim telefonom - isključivo porukama preko KP.
Cista laz sve sto je napisao clan KP,vreca je bila odlicna i bez ikakvog ostecenja i to je trazio da mu izaberem najbolju od nekoliko koliko imam sto sam i uradio,kad mu je stigla nije mu odgovarala postarina,potom je ocekivao da se cela otvara da mu sluzi kao pokrivac,rajf sam proverio radio je u celosti sta je on uradio ja neznam. Zao mi je sto redakcija ne moze da saslusa i drugu stranu ili napravi neku vrstu komisije koja bi mogla da proveri pravo stanje stvari na terenu a ne samo da osnovu lazne izjave nekog clana KP odobri negativnu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.