Vitomir Pešić

Zaječar

Član od: 21.08.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Xiaomi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Posle vise od mesec dana cekanja da se 'gospodin' Vitomir javi, odgovori na poruke i pozive, ispuni obecanje, primoran sam da prvi put nekoga negativno ocenim. Naime, doticnom sam poslao telefon po dogovoru kada je njemu odgovaralo i tada krece agonija koja traje mesec dana. Nije preuzeo paket jer je par dana menjao novac, zatim 'povredio nogu' itd, uz obecanje da ce platiti postarinu, a cak i kamatu ako se paket vrati. Naravno paket se vratio, a od Vitomira sam blokiran, na poruke ne odgovara i bas u tom periodu kada mu se sve ovo pod znacima navoda izdesavalo dobija pozitivnu ocenu kao kupac drugog xiaomi telefona. Sa trecom negativnom ocenom izbegavati bilo kakvu saradnju sa ovim clanom

Mobilni telefoni > Realme

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U opisu oglasa je bilo navedeno stanje telefona 10/10. Pitam prodavca 3 puta, ima li na telefonu nekih ostecenja ili ogrebotina, NE telefon je kao nov. Kad mi je telefon stigao prvo na sta sam se zgrozio je kad sam video opremu od telefona, punjac i kabal su bili toliko prljavi da nisam mogao verovati sta vidim. Zadnji deo telefona ne stoji kako treba, odnosno dise, razlepljen je, i ima ostecenje kao da je neko na silu otvarao nesto sto se ne otvara. Kad sam se prodavcu pozalio na ovo, i pitao da li je telefon mozda bio u servisu, i da ovo nije stanje 10/10 on mi je rekao da ga ostavim na miru i blokirao me. Napisao je da uz telefon ide i zastitna maska, medjutim nije ju poslao. Pozovem prodavca sa drugog broja i on me otera u . .. Veoma lose iskustvo, i citajuci tekstove ispod ocena nije mu prvi put. Veoma dugo sam clan KP, i ovo je prva negativna koju dajem, ali bas imam razlog! VELIKI OPREZ SA OVIM CLANOM! !!
Telefon je podignut u 10:40h, a kupac mi se javio 12 sati kasnije sa žalbama koje su bile MNOGO BLAŽE nego što je napisao u obrazloženju. Nakon što sam mu objasnio da telefon nisam pakovao sam i da imam svedoka da je telefon poslat u idealnom stanju i da se što se maske tiče rekao sam da ću je poslati kasnije tokom našeg prvog razgovora telefonom, onda me je napao da sam otvarao telefon i da mu gornja strana "zeva", a drugo su bila vrlo mala dva oštećenja baš kao da je telefon padao. Da li je do transporta ili je njemu ispadao tokom 12h koliko se nije javljao ne znam i više me ne zanima. Zato i stoji da je komunikacija KP porukama jer ovako svako može da priča šta hoće.

Kompjuteri | Desktop > Slušalice i mikrofoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Slušalica su dosle ulepljene, i slomljene j uprljane. Ja sam se zeznuo, ali nepreporucujem drugima da se zexnu kao ja. Napisao sam coveku poruku on je pogledao i nista ne odgovara.
Ponudio sam čoveku da vratim novac, ali on mora prvo bez ikakvog razgovora da prilepi ocenu. Ionako je ono što je dobio, kakvo god to bilo, vrednije od njegovih para.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.