Vix63

Niš

Član od: 24.11.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Ručni alat | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Posle 5 dana uredjaj nije poslat, niti je odgovoreno na moje pitanje. Uredjaj sam narucio 03.12.2020. godine. Uredjaj mi je trebao hitno, rekao sam lepo ako nema na stanju da mi kaze, na sta je korisnik rekao da ce poslati u ponedeljak zbog vikenda. U utorak jos uvek nije poslat uredjaj niti je korisnik odgovorio na moje pitanje. Komunikacija je bila samo preko KP poruka. Prodavac za izbegavanje.
lAZ I DJON OBRAZ. Uredno jr obavesten da ja radim na procrnat i zavisim od dobavljaca...DO saradnje nije doslo..Sramota...ali na njrgov obraz ide sve.Velike pohvale.drugih goore mnogo vise.

Alati i oruđa > Ručni alat | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

E pa ovako, moje iskustvo wje jako lose, narucio sam aplikatore 09.03 receno je poslato, nema ih do 14.03 kaze aalje u ponedeljak, pa zasro mi nisi rekao odmah nego cekam 5 dana, zatim 21.03 salje u ponedeljak znaci cekam 13 dana,22.03 moram da platim unapred kaze zbog postarine, ja kazem salji pouzecem poatarina kolika bude to je moja stvar,27.03 vanredna situacija, cekaj pa ja sam narucio 09.03 lere me i vorta 22 dana, i os 30og se ne javlja vise ewo ga 31.03 niti odgovora niti posiljke.
E ovako bas me ne zanima niti dotice misljenje nekoga sa kim saradnja nije obavljena,sto znaci nije prevaren,vec je receno da je covek,tj moj dobavljac u izolaciji,narocito me ne dotice misljenje nekoga kome to nije bitna stavka. Kraj.

Lov i ribolov > Ribolov | Varalice i mušice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao pogresne artikle.
Svakako se moglo ispraviti ali sada je kasno kada ste pizurili napljuvati me..sin je slao nisam ja pa eto pigresio..al ok. Vase pravo

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Eksterne baterije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nedelju dana cekam taj powerbank i nismo uspeli da se dogovorimo.
Samo je bila sporna poruka za uplatu unapred...sto ne znaci da coveku tj meni kao zeni treba odmah dati negativnu..ali nekoga to ispunjava pa eto..imam 1 negativnu...sta cu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.