Vlada Games Sony

Kragujevac

Član od: 04.05.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Šifra za igru više ne radi. Bačen novac.

Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam gost nalog iako mi nije bilo naglašeno da se o tome radi. Ali reko nema veze I nije neka razlika. Posle 2 meseca Sony je počeo da me izbacuje iz igre da bi se nedelju dana kasnije završilo time da ne mogu da uđem u igru zato što neko drugi igra preko iste (moje) licence). Garantovana mi je doživotna garancija. Za dokaze imam screenshootove prepiske I snimak ekrana kako mi je zabranjen pristup jer neko drugi koristi moju licencu! Toliko o prodavcu i njegovom poštenju!
Kao prvo - Dusan je sam izabrao Gost varijantu jer mu je bilo jeftinije, ali to je sada manje bitno... Glavna stvar u svemu je da njemu igrica i dalje fenomenalno radi, a proveru licence mu trazi jer je iskljucio internet (a za proveru licence mu je potrebna aktivna internet konekcija), sto je i napisano u uputstvu koje je dobio. Umesto da cestita Uskrs i Uskrsnje praznike, bombardovao me porukama i pozivima svakog dana. Kada sam se vratio kuci posle par dana sacekala me je nagativna ocena, javio sam mu se da vidim zasto je to uradio i da resimo situaciju, ali na poruke nece ni da odgovori. Meni iskreno ova njegova negativna ocena apsolutno nista ne znaci za 6 godina rada sa igricama, toliko ima divnih i razumnih ljudi koji kupuju kod mene, sto pokazuju i moje ocene. Tako da Dusane, uzivaj u negativnoj oceni koju si mi dao kad ti to toliko znaci u zivotu...nadam se da si sada srecan i zadovoljan 🙂 Pozdrav!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.